עזרה בפוואר פוינט..

• הוסף לסימניות
אני לא מרבה לערוך מצגות או להשתמש בתוכנה הזו אבל שאלה לי
אני רוצה להוסיף קטע וידאו למצגת , הבאתי את הקטע לשקופית המתאימה אבל בהצגת המצגת עצמה הקטע לא עובד רק אם לוחצים על הפליי ואני רוצה שזה יתנגן לבד
איך עושים?
תודה!!

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
בכרטיסיה של "כלי וידאו" בסרגל כלים - זה יופיע כאשר תבחרי באובייקט. תכנסי ללשונית של הפעל ותבחרי ->הפעל באופן אוטמטי

• הוסף לסימניות
יש לשונית "הפעל"
למעלה בצד שמאל יש "הפעל" ואפשרות לבחור,
צריך לבחור "באופן אוטומטי".
(כנ"ל)

• הוסף לסימניות
תודה!! מצאתי!
עוד שאלה קטנה יש אופציה כזו לסגור קובץ של פאוור פוינט כסרט כזה קובץ נעול ששומר על פונטים ולא ניתן לעשות לו שינויים וכו.. ישר כשלוחצים עליו בתקיה במחשב נפתח המצגת כסרט ולא התוכנה עצמה
בשמירה- איך נקראת הסיומת של קובץ כזה? אני זוכרת את זה מפאוור 2003 ... ועכשיו אני ב2010 .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal23;1377209:
תודה!! מצאתי!
עוד שאלה קטנה יש אופציה כזו לסגור קובץ של פאוור פוינט כסרט כזה קובץ נעול ששומר על פונטים ולא ניתן לעשות לו שינויים וכו.. ישר כשלוחצים עליו בתקיה במחשב נפתח המצגת כסרט ולא התוכנה עצמה
בשמירה- איך נקראת הסיומת של קובץ כזה? אני זוכרת את זה מפאוור 2003 ... ועכשיו אני ב2010 .

windows media video

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
עוד שאלות ..
הוספתי שיר שיתנגן ברקע כרגע הוא על השקופית הראשונה עשיתי לו הפעל והגדרתי שיבוא יחד עם הרקע
הקטע שהוא מתחיל אבל השקופית לא עוברת הלאה היא נתקעה לה...
מה צריך להגדיר עוד?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מעבר שקופיות
בעת לחיצה/אוטומטי

• הוסף לסימניות
צריך ללחוץ על הסימן של הקטע אודיו? ואז?

• הוסף לסימניות
ככה זה נראה כשאני נמצאת בשקופית הראשונה והעכבר על הסימון של השיר

אם אני יעשה בעת לחיצת עכשבר אז זה יעבור רק כשאני ילחץ על העכבר ואני רוצה אוטומטי

קבצים מצורפים

• ש.png
    KB 17.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
האם את רוצה שקובץ השמע יתנגן לכל אורך המצגת?
אם כן- דבר ראשון תני לקובץ השמע הגדרה
ב"הפעל" המשך בלולאה עד לעצירה.

• הוסף לסימניות
אח"כ בלשונית "מעברים"
את יכולה להגדיר את סוג המעבר (באיזה אפקט יתחלפו השקופיות)
ולאחר כך וכך שניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגם;1377533:
האם את רוצה שקובץ השמע יתנגן לכל אורך המצגת?
אם כן- דבר ראשון תני לקובץ השמע הגדרה
ב"הפעל" המשך בלולאה עד לעצירה.

לא אני .. זו שביקשה ממני לעזור לה רוצה שיר אחד עד שקופית מסויימת ואז עוד שיר עד סוף המצגת. אפשרי בכלל ?
ממש תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
לא מצליח לי העניין עם השיר זה פשוט נתקע על השקופית הראשונה והמשיר מתנגן בלי לעבור...

• הוסף לסימניות
ולשלוח לך את מתכוונת? זה לא כזה כבד נראה לי אפשר במייל רגיל

• הוסף לסימניות
כן את צודקת זה 49 מגה..

• הוסף לסימניות
אולי פשוט תעשי תזמון -ככה את מגדירה כל כמה זמן זה יעבור, ואז זה נשמר - כה שהגדרת.
בהצלחה!
אני אישית ממליצה לך לעשות זאת לפחות במובי מיקר - תוכנה קלילה ממש ויותר נוחה לעבודה מאשר הפאוור פוינט.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! אגם המקסימה עזרה לי אתמול בלילה לסגור את הפינה הבעייתית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה