כללי עזרה בפוטושופ דחוף

• הוסף לסימניות
סליחה מכולם על הבורות.
האם יש אפשרות כלשהי בפוטושופ לבקש
שיהפוך את כל הרקעים הלבנים בקובץ לשקופים
(זה ציור סרוק כך שאני צריכה שכל הלבן יהפוך לשקוף וישאר לי רק הקווים)

• הוסף לסימניות
כלי מטה הקסם.
הנחיות:
שכפלי שכבה ותסתירי את שכבת הרקע
תגדירי את רגישות המטה בסביבות 10, ותראי אם זה מספיק לך, אם לא אפשר להוסיף או להוריד
תבחרי שטח לבן והוא יבחר לבד את השאר
לחיצה על DEL - והלך הלבן.

• הוסף לסימניות
תודב רבה
אבל הוא לא בוחר לבד את שאר הלבנים,אני צריכה ללחוץ על כל לבן ולבן
אני צריכה כלי שיבחור בבת אחת את כל הלבנים ויתן להם שקוף

• הוסף לסימניות
select - colorange - ואז את דוגמת את הצבע הלבן מהתמונה, ומכוונת את הסקלה לפי הרגישות הרצויה,
(מקוה שהבנתי אותך נכון)

• הוסף לסימניות
שלושה אפשרויות:
1. לבטל את הV שבתפריט הדינמי [מצורף צילום מסך]
2. בתפריט SELEKT > COLOR RENGE, לבחור צבעים עם הטפטפת
3. או פשוט להשתמש בשיטות שילוב. בעיקר "מולטיפליי"

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 11.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תשימי לב שאת במטה הקסם ולא ב"בחירה מהירה"
ואם זה עדיין לא עובד, תמחקי בשורה העליונה את ה-V מתיבת "רציף", כמו שכתבה גרף-הול.

• הוסף לסימניות
תודה רבה גרף הול עזרת לי מאוד :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה