כללי עזרה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
באיזשהו שלב התוכנה החליטה לא לכתוב יותר עברית כהלכה,
אם אני מקליד "אנציקלופדיה" לדוגמה, יוצא "הידפולקיצנא" ללא בושה!
לא משנה מה אני מנסה לשנות בכלי!!!

מישהו מכיר את הבעיה ויודע לה פיתרון?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם לי קרה לא מזמן
עשיתי חיפוש כאן בפרוג ומצאתי את זה

מה שכתבו בהודעה השלישית פתר לי את הבעיה

אם לא עוזר תנסה לעשות חיפוש תחת המילים 'פוטושופ כותב הפוך' יש עוד הרבה אשכולות בנושא

• הוסף לסימניות
אני לא יודע אם זה אכן עובד, אבל באחד האשכולות עלה פתרון למישהו שהיתה לו בעיה כזו:
לסגור פ.ש.
לפתוח קובץ פ.ש. שמכיל טקסט עברי תקין.
להיכנס לעריכת הטקסט.

אח"כ כבר יחזור לנורמלי...

מקווה שזה יעבוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;901121:
אני לא יודע אם זה אכן עובד, אבל באחד האשכולות עלה פתרון למישהו שהיתה לו בעיה כזו:
לסגור פ.ש.
לפתוח קובץ פ.ש. שמכיל טקסט עברי תקין.
להיכנס לעריכת הטקסט.

אח"כ כבר יחזור לנורמלי...

מקווה שזה יעבוד...

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=113047

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה