התייעצות עזרה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאות לפרסם בפורום גרפיקה אז אני מבקשת עזרה מינימלית כאן:
איך מסירים רקע בפוטושופ. ניסיתי לראות סרטונים, אבל אחרי הmagicwand, CTRL+D, עדיין לא נמחק הרקע.
גם איך משנים גודל של תמונה עבור שימוש באתר.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
המג'יק והקורנטרל די הוא בס"ה כדי לבחור את איזור הבחירה הרצוי
כל עוד לא ביצעת את פעולת ההסרה ע"י מסכה, או מחק
הרקע לא יימחק
וגם לכל תמונה מתאים פעולה אחרת של ביטול רקע
אם הרקע חלק, אן מלא פרטים, אם יש למשל שערות או שיבולים זה בצורה קצת יותר פרטנית וכו'.
רוצה להעלות את התמונה ונראה?

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה לא להעלות את התמונה כי זה של הלקוח.
אבל בעקרון זה כרטיס ביקור עם סמלים על גבי רקע שחור, אני צריכה רק את הסמלים לאתר.

אז איך מוחקים?
ואיך משנים גודל תמונה?

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאות לפרסם בפורום גרפיקה אז אני מבקשת עזרה מינימלית כאן:
איך מסירים רקע בפוטושופ. ניסיתי לראות סרטונים, אבל אחרי הmagicwand, CTRL+D, עדיין לא נמחק הרקע.
גם איך משנים גודל של תמונה עבור שימוש באתר.

תודה רבה!
סתם מענין אותי לדעת
CTRL+D מבטל את הבחירה שבחרת בmagicwand לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה