כללי עזרה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
איך אני יכול לעגל בפוטושופ את התמונה שנמצאת למטה שיראה מעוגל כמו הקופסא שמעל זה

קבצים מצורפים

• shutterstock_3422253.jpg
    KB 129.4 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יש פילטר יותר טוב
filter-distort-shear
ואז לכוון את הקשת (בתצוגה מקדימה אפשר לכוון)
אבל בשלב ראשון יש להפוך את האובייקט ב- 90 מעלות (מאונך)

אגב, איך מצלמים את המסך? רציתי להדגים ולא הצלחתי.

• הוסף לסימניות
צודק,

'פרינט סקרינ' פעמיים, ואז להדביק בפוטושופ, או כל תוכנה אחרת (לפעמים כתוב בקיצור prnt scrn)

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות את התמונה משום מה
היא ב-rgb ומשקל טוב.

• הוסף לסימניות
כנראה בגלל המשקל ה'טוב' תשמרי אותה בקובץ תמונה אבל תבחרי באיכות 4 (בתפריט שנפתח) זה מוריד משמעותית את המשקל.

• הוסף לסימניות
לא הולך, יסתדרו ככה...

• הוסף לסימניות
איזה פוטושופ יש לך?

• הוסף לסימניות
בפוטושופ באחרון, ונראה לי שגם באחד לפני זה כבר היתה האפשרות שעסעמסי כותב.
ויש גם צורות מוכנות. כמו קשת למשל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ycs;60455:
'פרינט סקרינ' פעמיים, ואז להדביק בפוטושופ, או כל תוכנה אחרת (לפעמים כתוב בקיצור prnt scrn)

אפשר גם עשר פעמים, אבל אפשר גם פעם אחת, לא צריך פעמיים...;).

אצלי בכל אופן.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, לי מוזר או לך מוזר;)

אדרבה, יקומו פה חברי הפורום ויגידו מי מוזר, כאילו המחשב של מי מוזר, אף אחד לא מוזר.:)

• הוסף לסימניות
פעם אחת מספיק...
תנסו להשתמש ב-Alt + PrintSreen ותגלו שזה מעתיק רק את החלון הפעל ללוח הגזירים ולא את כל המסך

• הוסף לסימניות
בזכותך ניסיתי ALT+SHIFT+PRINTSCREEN
וזה די מעניין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה