כללי עזרה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשמור קובץ PS של פוטושופ בגירסה ישנה?
תודה למגיבים

• הוסף לסימניות
פוטו שופ אין סיבה בגרסה ישנה- תנסי לפתוח קובץ פוטושופ- הוא יפתח לך בכל גרסה שיהא.

• הוסף לסימניות
אין לי CS, יש לי גירסה 7 ולא נפתח לי קובץ שאני מעוניינת להעביר ממחשב אחר למחשב שלי

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה "שינוי גרסאות", זה קיים רק באופיס.
כי כל השינוי גירסא מתבטא בסיומת הקובץ שאת שומרת, ואין סיומת שונה לגרסאות ישנות יותר.

• הוסף לסימניות
בקורל ואוליסטרייטור יש אפשרות לשמירה בגירסה ישנה יותר

• הוסף לסימניות
לא נפתח בכלל או מודיע איזושהיא הודעה בפתיחה?
בפוטושופ באמת אין צורך בהמרה מגירסה לגירסה,
רק אם זו גירסה ישנה הוא ימיר את השכבה החכמה, או אפשרויות חדשות שאין בגירסה זו לפיקסלים.

אם זו גירסת פוטושופ 7 הישנה מאוד מאוד, אז זכור לי משהו שהיו בעיות בפתיחת קבצים. אולי כדאי שתתקיני שם גירסה קצת יותר מתקדמת? אולי אפילו 8 יהיה בסדר.

• הוסף לסימניות
הוא מודיע לי הודעה שאין באפשרות לפתוח,
הגירסה מלפני כמה שנים טובות, (תמונה של עין אם רקע כחול)
איך אפשר להשיג גירסה מתקדמת יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה