עזרה בפורמט פקטורי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
במסגרת עבודתי בתחום הטלפוניה אני ממיר מידי יום עשרות קבצי אודיו לפורמט wav בתצורה מיוחדת (מונו 8000mhz), יצרתי פורפיל המרה בפורמט פקטורי ומשום מה הוא בשלב מסוים הפך את היעד ברירת מחדל לתיקית הOutput של ff בכל פעולת המרה עלי לשנות את הידעת לתיקית ל"לשים בתיקית קובץ מקורי" אשמח אם מישהו יודע פתרון איך לשנות את הברירת מחדל לזה (ניסיתי בהגדרות וכד' אך ללא הואיל)

• הוסף לסימניות
...

לא נראה לי שעזרתי אבל אולי...

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 128.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה, מוגדר אצלי כבר ולא עובד

• הוסף לסימניות
תנסה ללחוץ אח"כ על כפתור הברירת מחדל למטה.

• הוסף לסימניות
תכין שוב את אותו פריסט של הגדרות הפירמוט ותקפיד בעת שמירת הפריסט שיהיה מסומן הV על "לשים בתיקיית קובץ מקורי" גם בהגדרות הכלליות של התוכנה וגם בתוך חלון ההמרה יש למטה אפשרות לבחור היכן לשמור, אם ברגע ששמרת את הפריסט היה מוגדר "תיקיית קובץ מקורי" אז זה אמור לעבוד,
(כנראה שבעת השמירה הוא היה על הברירת מחדל שזה בתיקייה של פורמט פקטורי)

מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
אז הוא מבטל את הסימון לשים בתיקית קובץ מקורי
yakovsalem ניסיתי מספר פעמים מחקתי את כל הפריסט הקודמים בכל מקום שהיה ניתן עשיתי לשים בתיקית קובץ מקורי ואף עשיתי המרה בכ"ז עדיין מופיע עם היעד FFoutput

• הוסף לסימניות
התקנתי את גירסה 3.3.5 (היתה לי 3.3.3 וכבר ניסיתי לעדכן בעבר כדי לפתור את הבעיה)
ונראה שהבעיה הסתדרה,
תודה לכולם............

• הוסף לסימניות
אגב מכיוון שאתה משתמש ברמה יומיומית אולי יעניין אותך כלי שמאפשר לבצע את ההמרה באמצעות שורת פקודה, מה שמאפשר לבצע את הכל בצורה אוטומטית
לדוגמא כל יום בשעה 5:00 תחליף את קבצי ה MP3 שלי לקבצי WAV mono

להורדה
http://www.myformatfactory.com/FactoryAudioConverter

והפקודה תהיה

at 5:00 FactoryAudioConverter.exe c:\123\*.mp3 c:\222\ -cwav -chmono

אפשרויות נוספות

http://www.coolutils.com/CommandLine/TotalAudioConverter

• הוסף לסימניות
תודה אני משתמש בsox בלינוקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה