מידע שימושי עזרה בפלאפון יאנג של סמסונג

• הוסף לסימניות
תכנסו לכאן ותורידו את התוכנה למחשב, ואז תורידו איזה אפליקציה שתרצו דרך כאן (כולל משחקים)
(אפשר לכתוב בחיפוש בעברית) תורידו את הקובץ למחשב ותתקינו בטלפון באמצעות התוכנה,
למשתמשי נטפרי אפשר להוריד את האפליקציות מכאן
נ.ב. המחשב לא מראה שהטלפון התחבר אבל בתוכנה רואים
וגם ועדת הרבנים משתמשים בתוכנה הזו!
תעשו מה שכתוב כאן, לא צריך טכנאי

• הוסף לסימניות
שימו לב שלתוכנה יש 5 ימי ניסיון, אבל אפשר להוריד בהתחלה את התוכנה לטלפון ואז פשוט עושים הכל דרך הטלפון בחינם.
אבל שימו לב שהמערכת הזו טיפשה! אפשר אחרי שנגמר הזמן למחוק את התוכנה ולהתקין אותה מחדש!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הורדתי את התוכנה, וזה מה שהוא כותב לי....
משהו יודע מה אפשר לעשות?
upload_2019-10-2_20-27-20.png

• הוסף לסימניות
אבל בחלק מהסינונים של היאנג ועדת הרבנים חסמו את זה ואז באמת צריך טכנאי

• הוסף לסימניות
תכנסו לכאן ותורידו את התוכנה למחשב, ואז תורידו איזה אפליקציה שתרצו דרך כאן (כולל משחקים)
(אפשר לכתוב בחיפוש בעברית) תורידו את הקובץ למחשב ותתקינו בטלפון באמצעות התוכנה,
למשתמשי נטפרי אפשר להוריד את האפליקציות מכאן
נ.ב. המחשב לא מראה שהטלפון התחבר אבל בתוכנה רואים
וגם ועדת הרבנים משתמשים בתוכנה הזו!
אוקי
המחשב מראה אצלי חיבור, וגם התוכנה נדלקת
אבל בשלב ראשון צריך להגדיר USB debbaging וההגדרה הזו פשוט לא קיימת היאנג שלי, גם לא אחרי 7 לחיצות על מספר BUILD וגם לא סתם ברשימת ההגדרות
איפה אני יכולה להכנס להגדרות האילו?

• הוסף לסימניות
אני הורדתי את התוכנה ואני מנסה להוסיף אפליקציות וזה נותן לי שאין מקום מה אני צריכה למחוק כדי שיהיה אפשרי להתקין אפלקציות?

• הוסף לסימניות
מי שהולך לטכנאי אז שכבר יבקש שיתקין לו את הגירסה הכשרה עם הנגן ומצלמה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-10-02-20-58-20.png
    Screenshot_2019-10-02-20-58-20.png
    KB 210.4 · צפיות: 279
  • הוסף לסימניות
זה אמור להיות בחלון הנגלל מלמעלה
הבעיה שזה לא שם :(
יש לי אפשרות בחירה אם להתחבר כהתקן מדיה או כמצלמה
המחשב מזהה את הטלפון, ואני מנסה עכשיו להכניס אליו צלילים נוספים לפחות (יש לכם קובץ שמתאים?)
ניסיתי להכניס את ה-APK לתוך הורדות, אבל לא רואים את זה בישומים בהורדות בטלפון

• הוסף לסימניות
מי שהולך לטכנאי אז שכבר יבקש שיתקין לו את הגירסה הכשרה עם הנגן ומצלמה
מה האפליקציה שמוסיפה את "הקבצים שלי" זה סייר הקבצים הנורמלי, ונראה לי זה הכי חסר בשביל כל השאר.

• הוסף לסימניות
הבעיה שזה לא שם :(
יש לי אפשרות בחירה אם להתחבר כהתקן מדיה או כמצלמה
המחשב מזהה את הטלפון, ואני מנסה עכשיו להכניס אליו צלילים נוספים לפחות (יש לכם קובץ שמתאים?)
ניסיתי להכניס את ה-APK לתוך הורדות, אבל לא רואים את זה בישומים בהורדות בטלפון
לא להכניס להורדות אלא להתקין דרך התוכנה, וזה לא קשור לאפשרות התחברות אל למחשב

• תודה
Reactions: UU

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה