אשמח לעזור לך (גם מדין הכרת הטוב וגם בלי קשר![]()
) :
1. אז קודם כל לוחצים על SEQUENCER זה נמצא בצידו השמאלי של האורגן.
2. לאחר מכן לוחצים על RECORD כפתור אדום מתחת למסך בצד שמאל.
לפניך יופיעו 3 אפשרויות עליך לסמן את האמצעית.
3. לאחר מכן אתה בוחר איזה מקצב שאתה רוצה ולוחץ על הכפתור שמפעיל את המקצב (STAT/STOPׂׂ) ואתה מנגן את האקורדים וכו וכו מעברים וכו וכשאתה מסיים אתה לוחץ על הכפתור של הפליי בPLAYER 1 ,
4. לוחצים שוב פעם RECORD והפעם בוחרים באפשרות הראשונה ואז יופיע לך הערוצים
5. לוחצים על הכפתור פליי כמו שכתבתי בסוף 3. ואז אתה מקליט איזה ערוץ שתרצה יש לך שמונה ערוצים פנויים.
זה בעיקרון אם משהו לא ברור אז תשאל.
נ.ב ההדרכה היא להקליט בערוצים על מקצב כמו שביקשת. בשביל להקליט בערוצים ללא מקצב יש לעשות את פעולות
1 ו2 רק שבמקום לבחור את אפשרות השניה יש לבחור את הראשונה
אתה יכול לצלם את זה בוידאו ? נראה במה מדוברלא הבנת את שאלתי...
בסעיף 5, הוא נותן לי לנגן רק צלילים בסיסיים (דגימות פכי שהם) ואני רוצה לנגן על צלילים מוכנים,(לדוג' - זבוב מוטיף עם הדילי)
את זה אפשר רק אם מנגנים תוך כדי נגינת המקצב.לא הבנת את שאלתי...
בסעיף 5, הוא נותן לי לנגן רק צלילים בסיסיים (דגימות פכי שהם) ואני רוצה לנגן על צלילים מוכנים,(לדוג' - זבוב מוטיף עם הדילי)
הכל כל כך משוכלל ודבר כזה פשוט אי אפשר????את זה אפשר רק אם מנגנים תוך כדי נגינת המקצב.
אתה יכול לבנות צליל חדש בסאונד, ששם תכלול כמה צלילים ביחד ותשמור את זה ותוכל לנגן את הצליל הזה בערוצים.הכל כל כך משוכלל ודבר כזה פשוט אי אפשר????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים