עזרה בפענוח

• הוסף לסימניות
אודה מראש למי שיעזור לי.
מישהו כתב לי הוראות קצרות על מה ללחוץ במחשב, ואבני בבורותי איני יודע לאיזה לחצנים הוא מתכוון,
וזה תוכן הדברים:
"תכניס את התקיה הזאת תפתח בCARD SD תבחר LOAD ואז תבחר את התקייה הזו ותלחץ בSTS על הכיתוב OPEN (-לפתוח) ותבחר קובץ אחד מתוך התקייה ותלחץ LOAD ואז הוא שואל אותך באיזה יוזר לשמור את זה (USER1 או USER2 וכו') תבחר, ואז תלחץ LOAD ותמתין דקה"
כך הוא כתב לי.
מישהו יכול להדריך אותי מה בפועל לעשות??
תודה

• הוסף לסימניות
אודה מראש למי שיעזור לי.
מישהו כתב לי הוראות קצרות על מה ללחוץ במחשב, ואבני בבורותי איני יודע לאיזה לחצנים הוא מתכוון,
וזה תוכן הדברים:
"תכניס את התקיה הזאת תפתח בCARD SD תבחר LOAD ואז תבחר את התקייה הזו ותלחץ בSTS על הכיתוב OPEN (-לפתוח) ותבחר קובץ אחד מתוך התקייה ותלחץ LOAD ואז הוא שואל אותך באיזה יוזר לשמור את זה (USER1 או USER2 וכו') תבחר, ואז תלחץ LOAD ותמתין דקה"
כך הוא כתב לי.
מישהו יכול להדריך אותי מה בפועל לעשות??
תודה
זה נראה כמו הוראות להכנסת מקצבים לאורגנית {קורג?!}
[אם כן מדובר על הוראות באורגן ולא במחשב]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה