עזרה עזרה בפרימייר לנעדר הרשאות

• הוסף לסימניות
שלום אשמח לעזרה
לחצתי על close panel ונעלם לי כל העבודה, מישהו כתב שצריך ללחוץ על הסיקוונס בחלון הprojekt ואני לא מוצא את זה

• הוסף לסימניות
שלום אשמח לעזרה
לחצתי על close panel ונעלם לי כל העבודה, מישהו כתב שצריך ללחוץ על הסיקוונס בחלון הprojekt ואני לא מוצא את זה
איזה פאנל סגרת?
ומה בדיוק אתה לא מוצא?
אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
תכנסו לויינדוס
פרוז'קט
מצרפת כבר צילומסך

• הוסף לסימניות
1607690623019.png

• הוסף לסימניות
סגרתי את הפאנל של הprigram. ונעלם לי כל העבודה בטיימליין''
ולא עוזר הproject בתפריט של הווינדוס.

• הוסף לסימניות
image (6).png
image (6).png

• הוסף לסימניות
הבאתי את הסיקוונס מהפרוגקט בהתחלה הביא אותו בתור רצועה אחת נעולה ואח''כ הבאתי אותו עוד פעם והביא אותו מחולק כמו שהיה בהתחלה. לא יודע מה השתנה.
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
הבאתי את הסיקוונס מהפרוגקט בהתחלה הביא אותו בתור רצועה אחת נעולה ואח''כ הבאתי אותו עוד פעם והביא אותו מחולק כמו שהיה בהתחלה. לא יודע מה השתנה.
תודה על העזרה
לא הבנתי את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה