עזרה בפרימייר

• הוסף לסימניות
אני עורכת מצגת בפרימייר ואני צריכה לההכניס באמצע המצגת סרט שנמצא על פורמט DVD איך אני מכניסה אותו לפרימייר?

תודה

• הוסף לסימניות
הפשוט ביותר להמיר ע"י תוכנת המרה חינמית.

אם תרצי תוכנה קצת יותר מוצלחת צרי איתי קשר.

• הוסף לסימניות
בוחרת מתוך התיקיה ל הDVD את הקובץ בסיומת VOB וממירה אותו לAVI או MOV

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;480796:
בוחרת מתוך התיקיה ל הDVD את הקובץ בסיומת VOB וממירה אותו לAVI או MOV

זה מה שבדיוק עשיתי וזה לא מצליח, התוכנה פורמט פקטורי לא ממירה את הקובץ.

• הוסף לסימניות
שימי לב שהקובץ מסתיים בVOB
כמו כן הורידי עידכון של התוכנה.
בתפריט עזרה, בדוק גרסא חדשה.

• הוסף לסימניות
יש לי את הגרסה המעודכנת, על הקובץ מופיע: VTS_01_1

• הוסף לסימניות
VTS_01_1.VOB
זה מה שאמור להופיע.
כמו כן יש לשמור לפני כן את הקובץ על הדיסק קשיח.

• הוסף לסימניות
כן זה בדיוק מה שמופיע וזה גם שמור על דיסק קשיח ועם הכל הוא לא ממיר את זה, הוא משאיר את הקובץ על אותו דבר.

• הוסף לסימניות
אולי דרך הNERO תצרבי לתיקיה. זה מה שאני עושה במצבי חרום.

• הוסף לסימניות
דרך נוספת. לכבות את המחשב ולנסות מחדש. לי זה הועיל פעמים רבות.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, קבצי DVD לא ממירים ל AVI זה הורס ת'איכות בהמרה מחדש , ממירים אך ורק ל MPEG2.

• הוסף לסימניות
ואז זה לא הורס?

• הוסף לסימניות
DVD זה קידוד של MPEG וזה בעצם בנוי מפורמט של MPEG.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה יש DVD שהם פשוט נעולים והדרך היחידה להמיר אותם-
זה לדגום אותם ממכשיר חיצוני או בתוכנה שגם מקליטה

• הוסף לסימניות
אחד החסרונות של פרימייר שהוא לא מקבל קבצי VOB מה שמקשה על ייבוא קבצי dvd סגורים. אני עורך ב-avid liquid, ואחד היתרונות שלו שהוא מקבל את רוב הפורמטים בייבוא פשוט וקל.. אין לי מושג למה, אבל בארץ נדיר למצוא עורכים על avid liquid, היא פשוט תוכנה מקצועית שעושה הכל בצורה הכי ידידותית ופשוטה לעומת הפרימייר.. קל ללמוד אותה, וקל לעבוד איתה.

• הוסף לסימניות
שוקי יפה לך אני גם עובד איתה...

• הוסף לסימניות
בגרסא של CS4 מתקבלים לפרמייר גם קבצי VOB ללא שום בעיה, אולי חסר במחשב מקודדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;491135:
בארץ נדיר למצוא עורכים על avid liquid, היא פשוט תוכנה מקצועית שעושה הכל בצורה הכי ידידותית ופשוטה לעומת הפרימייר.. קל ללמוד אותה, וקל לעבוד איתה.
אני מכיר עורך שעובד על אויד ליקוויד ומוציא ממנה תוצאות נהדרות. הבעיה איתה שהפסיקו לייצר את הליקויד ואין להם גירסה ל64 ביט כך שזה הזמן להתחיל ללמוד את הקומפוזר או כל תכנה אחרת שיש לה עתיד.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה 64 ביט, סליחה על הבורות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה