מידע שימושי עזרה בפרימיר

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות מצגת לכיתה
יש לי את תוכנת פרימיר
אבל אין לי מושג איך משתמשים בזה
אם יש למשהו סרטוני הדרה בעברית איך משתמשים בזה
אני אשמח
תודה!!!

• הוסף לסימניות
ואם אפשר לעשות בפרימר אפקטים מענינים....
כמו מלא מלא תמונות בדף אחד
ואז כל פעם תמונה אחרת גדלה

• הוסף לסימניות
לא יודע איזה חסימה יש לכם
כאן יש רשימת סירטונים על הבסיס של פרמייר
חלקם פתוחים בנטפרי, וחלקם אפשר לשלוח בקשה - זה סירטונים נקיים לגמרי

ויש לי עוד שאלה
התקינו לי גם פרימר פרו 2020
וגם פרימר ראש 1.5
מה ההבדל בינהם?
ומה זה אומר כל אחד?
כרגע פרמייר פרו זה מה שרלוונטי לגביך

ואם אפשר לעשות בפרימר אפקטים מענינים....
כמו מלא מלא תמונות בדף אחד
ואז כל פעם תמונה אחרת גדלה

אפשר הכל, חלק מהדברים קל יותר עם תבניות מוכנות, אבל לאט לאט.

אני צריכה לעשות מצגת לכיתה

לא לומדים תוכנה כמו פרמייר כדי לעשות משהו חד פעמי, יש תוכנות פשוטות הרבה יותר ותגיעו לתוצאות טובות יותר.
כדי לממש באמת את יכולות הפרמייר, צריך לשלוט טוב בתוכנה - וזה דורש השקעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה