עזרה בפרסום : לב יהודי

• הוסף לסימניות
אנחנו בעיר נתניה רוצים להתחיל מהלך של קירוב רחוקים ע"י שיעורי תורה.
חשבנו לעשות קמפיין שייקרא "לב יהודי" שבו נעשה כל שיעורים בנושאים כללים של אחדות בעם ישראל.
רציתי לשאול האם יש למישהו פה רעיונות לפרסום, מיתוג וכו'...
אני כרגע צריך את הדברים בגדר הרעיונות ( אנחנו עדיין לא בשלב היישום, זה שלב שייבחן במגבלות התקציב ).
חשבנו על סגנון של סטיקרים, מחזיקי מפתחות, פליירים עם פרטים על השיעורים...
הייתי שמח לשמוע למי יש רעיונות נוספים .

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני כותבת בתור מישהי עם נסיון של שנים בתחום
ועבדתי עם לפחות 10 ארגונים כנ"ל
תתחילו עם הגדרת קהל מטרה מדויק
(שיעורים קלילים לצעירים? מבוגרים? חוגי בית? שיעור בבית כנסת? קשישים בבתי אבות? לכל אחד המתחומים הללו יש אופי פרסום שנה לגמרי)

• הוסף לסימניות
את צודקת לחלוטין, לא ציינתי את זה.
אנחנו פונים בעיקר לקהל הצעיר, בני נוער בגילאי 15-20.
אנחנו פתוחים לשמוע הצעות לכל הסוגים - גם רעיון של חוגי בית זה אופציה, אנחנו רק בונים עכשיו פאנל כזה, וכל הצעה תישקל בכובד הראש ( אפילו מה שנשמע הכי פשוט שיש ).

• הוסף לסימניות
זה הגיל הכי מאתגר (סליחה שאני אומרת, זה גיל יחסית קשה להשפעה)
בני נוער בד"כ לא מחפשים יותר מדי עומק (יש מעטים שכן)
תחשבו על כיוון של מועדון, טיולים, הופעות, חוג שמשלב רוחניות עם תחביב מעניין
(דוגמה - מכירה מישהו שהיה עושה טיולי התבוננות במדבר, יומיים-שלושה באוהלים בשטח, הוא עצמו אדם חרדי, אבל קירוב זה בנפשו, ובשביל זה גם ירד עם צעירים לשטח)

השפה של הפרסום צריכה להיות מאוד צעירה, עכשווית, מלהיבה, שימוש בסלנג, כמובן בטעם טוב אבל בשפה שתדבר אליהם. רוב הסיכויים שיהיה צורך להשתמש ברשתות חברתיות (כי בני נוער "חיים" שם את רוב חיי החברה שלהם)

אגב, מגיל 18 כולם בצבא, הם כבר פחות קהל מטרה שלכם כי הם לא ממש בבית, ואם כן זה רק בשבת, ואז הם עסוקים בלישון או לצאת למועדונים למיניהם...

• הוסף לסימניות
יפה, אנחנו נותנים מענה בעיקר לבחורים איכותיים.
אנחונ מחפשים לעשות דברים בתוך העיר ולא להוציא אותם החוצה..
אני מחפש כרגע לשמוע בכיוון של פרסום מושך - ואיך הכי הולך ?
בוודאי שאנחנו עובדים על פייסבוק ו SMS-ים.. אני מחפש את המעבר - מחזיקי מפתחות וכו'...

• הוסף לסימניות
נשמע שאתם דווקא די מסודרים, עם ארועים קיימים ובני נוער שמשתתפים כבר בפעילות
אז באיזה סוג של עזרה בעצם אתה מעוניין?

מה שבד"כ מושך בני נוער זה שיש מי שמקשיב להם, אוהב אותם, רואה אותם בגובה העיניים, ועם כל זה הכל בדגש על חוויתיות
לא בטוחה שמרצ'נדייז זה הכיוון הנכון...

• הוסף לסימניות
אני מסכים, ב"ה יש לנו בני נוער.
אנחנו פשוט רוצים להגיע לציבור גדול יותר... לקלוט עוד בני נוער.
יש בני נוער שבאים והולכים, אנחנו רוצים לעזור לשכנע שישארו איתנו וימשיכו להתחזק...

• הוסף לסימניות
זה בדיוק המאפיין הבעייתי של הגיל הזה - קופצים כל הזמן מדבר אחד למשנהו

• הוסף לסימניות
כאחת שעבדה בתחום , יש לשים לב שגילאים פחות מגיל 18 הם די גיל בעייתי מהבחינה שהם עדיין ברשות הוריהם , וההורים יכולים לבוא בתלונות על השפעה על ילדיהם במידה והם מתנגדים לתהליך , ביחוד נופשונים ויציאות .

• הוסף לסימניות
בגלל זה אנחנו רוצים להזמין אותם לשיעורים קצרים של שעה-שעתיים.
אנחנו גם לא מצפים שיחזרו הבייתה עם ציציות, אלא שיפור במידות בלבד - כיבוד הורים וכו'..

• הוסף לסימניות
בהמשך לכל ההתכבתות מעלה, אני צריך תא עזרתכם בדבר נוסף בבקשה.
אני מחפש סלוגונים פשוטים שאנחנו נוכל להוציא בסטיקרים בכל העיר.
הארגון נקרא "לב יהודי", ואנחנו מחפשים משהו שקשור לחסד.
משהו בסגנון של :
"בלב היהודי יש מקום לכל יהודי"
"הלב היהודי לא משאיר אף אחד מאחור"
"כי חסד אמיתי ..."

דברים בסגנון הזה.
אשמח אם למישהו יש רעיונות נוספים שיכול לשתף אותנו.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה