בקשה עזרה בפרסום מודעה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מפרסמת בעיתון מודעה על תכנית שהפקתי
רעיון די חדש בשוק,
מדובר בתכנית מענינת מאד! לצוותות של מורות גננות ומעונות, וגם למגשי נשים פרטיים, הכל בשקית אישית לכל משתתפת (אין צוות שראה ולא התלהב)
ואני רוצה שהמודעה תשכנע מוסדות ששווה להם להשקיע (כסף) ולקחת את התכנית כי היא תוסיף להם המון לאספת
הצוות, הם יהנו מחוויה והכי חשוב המסר .

צרפתי פרסום שעשיתי, אשמח לדעת איך אני יכולה לשדרג אותו ולהפוך אותו למושך יותר

קבצים מצורפים

• שמינית ארמוניה.pdf
    KB 607.3 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
שווה לך לפנות לגרפיקאית שתעצב לך את זה בצורה מכובדת.
יש את אסתי וינגרטן שעשתה לי עכשיו כמה מודעות ללקוחות,
היא אלופה ומומלצת.
estivain052:)gmail.com

• הוסף לסימניות
אני מפרסמת בעיתון מודעה על תכנית שהפקתי
רעיון די חדש בשוק,
מדובר בתכנית מענינת מאד! לצוותות של מורות גננות ומעונות, וגם למגשי נשים פרטיים, הכל בשקית אישית לכל משתתפת (אין צוות שראה ולא התלהב)
ואני רוצה שהמודעה תשכנע מוסדות ששווה להם להשקיע (כסף) ולקחת את התכנית כי היא תוסיף להם המון לאספת
הצוות, הם יהנו מחוויה והכי חשוב המסר .

צרפתי פרסום שעשיתי, אשמח לדעת איך אני יכולה לשדרג אותו ולהפוך אותו למושך יותר
אין תחליף לפרסום מקצועי, זה נותן רושם של מוצר איכותי ולא חלטורה, ואם יש אפשרות לסרטון פרסום עוד יותר טוב
אני עשיתי גם פרסום וגם סרטון אצל רובינשטיין 054-8445687 יצא מקסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה