עזרה עזרה בפתיחת גמ"ח כסף

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לפתוח גמ"ח שמיועד לקהילה או לכולל ספציפיים
ואז קל יותר להכיר את האנשים
נכון מאוד!
אבל
א' - גם שם יש... לכן צריכים התייעצות בזה.
ב' - אם אפשר ללכת על גדול... ולזכות את הרבים...למה לא כמובן עם התייעצות וזה מה שאנחנו עושים ורוצים לשמוע...

• הוסף לסימניות
תחשבנו -עם כמה אנשים יהיה לכם מצבים לא נעימים , שכנים ,גיסים חמים, ההוא מהבית כנסת ואותו ראש ישיבה שיגיד לכם "אלי אתה לא סומך?"
2. תחשבנו כמה תצטרכו לחיות מפחד משודדים, גנבים וכו'.

• הוסף לסימניות
1. תחשבנו -עם כמה אנשים יהיה לכם מצבים לא נעימים , שכנים ,גיסים חמים, ההוא מהבית כנסת ואותו ראש ישיבה שיגיד לכם "אלי אתה לא סומך?"
אם זה מסודר אפשר להסתדר ולומר התורם דורש את שיהי' ערבים וכדו' לא אני הדורשת.
2. תחשבנו כמה תצטרכו לחיות מפחד משודדים, גנבים וכו'.
מי אמר שהכסף צריך להיות אצלנו???

• הוסף לסימניות
אם זה מסודר אפשר להסתדר ולומר התורם דורש את שיהי' ערבים וכדו' לא אני הדורש.

מי אמר שהכסף צריך להיות אצלנו???
בהצלחה!!!!!!!!!!
פשוט אני ועד בית, ואני רואה הרבה פעמים שכנים שקצת קשה להם לשלם ,איך הם בורחים ממני- עולים ברגל , בורחים ממניינים בתפילה , פתאום ראשם נתקע עמוק בעיתון, סיטואציית מאד לא נעימות.
ועוד פעם בהצלחה!! תזכו למצוות , (רק לפעמים כשמתכוננים לעתיד , יותר קל )

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
טיפ חשוב לבעלי גמחי"ם שרוצים לשמור על הכסף:
כל לווה חייב להפקיד צ'יק חתום עם סכום הכסף שלווה, מתוארך לזמן הפירעון.
הלווה חושש יותר ממנהל הבנק מאשר מבעל הגמ"ח...
ועל הדרך גם חסכנו ללווה את הטרחה לבוא לגמ"ח להחזיר את הכסף.

• הוסף לסימניות
צ'יק חתום עם סכום הכסף שלווה
הלווה רוצה לשלם רק שאין לו
וממינוס בבנק אין כ"כ הרבה מה לפחד בפרט שיש בנקים שיש להם הסכמים עם הלקוחות שכשאין בבנק פשוט הצ'ק לא עובר ולא נכנסים למינוס והעמלה כמובן לא מתקרב לסכמים שהלווה לוה

• הוסף לסימניות
יש אופציה לפתוח עמותה מסודרת, שגובה באשראי את התשלום מראש עם קבלת ההלוואה.
ברגע שיש אישור מחברת האשראי הלקוח מקבל את ההלוואה בניכוי העלות של גבית האשראי.

• הוסף לסימניות
יש אופציה לפתוח עמותה מסודרת, שגובה באשראי את התשלום מראש עם קבלת ההלוואה.
ברגע שיש אישור מחברת האשראי הלקוח מקבל את ההלוואה בניכוי העלות של גבית האשראי.
אחת אמרה לי שאין אפשרות.. היא לא מומחית!
באמת מעניין מאוד למידע בענין זה
מי יכול לעזור בזה בפרטים... (נראה באמת שזה פיתרון טוב ויעיל)

• הוסף לסימניות
קרן הוכשטיין
ביררנו אצלו ואמר שאין לו יכולת לעזור רק אם יש לחו לו את הכסף כיון שלגמחי'ם חדשים א"א לעשות את זה!
לא בדיוק הבנו לכן אם מישהוא יוכל לעזור לנו בזה מידע נשמח ונוכל לשמח בזה גם אחרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום לכולן, הרבה זמן התלבטתי אם לפתוח את האשכול הזה, אבל הרגשתי שזה ממש 'מתבקש'.

רכישת תכשיט ובטח שמדובר ביהלומים היא בדרך כלל החלטה משמעותית, אבל גם כזו שמלווה בהרבה התלבטויות. בין אם זה עבור שמחה משפחתית קרובה, מתנה לחג או כהשקעה אישית – כולנו רוצות לדעת שהכסף שלנו הולך למקום הנכון ושאנחנו נקבל את התוצאה הכי טובה שאפשר להפיק.

אני מגיעה מבית שבו עולם היהלומים הוא חלק בלתי נפרד מהחיים. גדלתי לתוך הידע הזה, ודרך המשפחה שלי שנמצאת עמוק בבורסה, למדתי לראות את הדברים "מבפנים" – לא רק את האבן כחומר גלם, אלא את כל התהליך שבו היא הופכת לתכשיט.

לאורך זמן ראיתי את הפער הגדול: אנחנו כציבור או כאדם פרטי משקיעים המון כסף בתכשיטים לשמחות, חגים וציוני דרך אבל לא תמיד יש לנו את הכלים לדעת מה באמת איכותי ואיפה המחיר מוצדק.

החלטתי לעשות קצת סדר בשיקולים החשובים באמת שכל אחת חייבת להכיר:

המודל והשיבוץ: שהוא הסוד למראה יוקרתי (וחסכוני)
יש נקודה אחת שחשוב לי להדגיש, כי היא לעיתים קרובות הופכת תכשיט מ'נחמד' ל'מרהיב': המודל והשיבוץ.

לפעמים משקיעים ביהלום, אבל המודל של התכשיט פשוט "בולע" אותו. מודל כבד עם המון זהב שסוגר את האבן, חוסם את כניסת האור וגורם ליהלום להיראות קטן וחבוי במקום לנצנץ.

הסוד הוא לבחור מודל אלגנטי שנותן ליהלום את הבמה. שיבוץ נכון ודק מרים את האבן ויוצר מראה אצילי הרבה יותר. וחוץ מהעניין האסתטי – היום כשמחירי הזהב כל כך גבוהים, מודל עדין וחכם פשוט חוסך לכן כסף על משקל זהב מיותר שכמו שאמרנו לא באמת תורם ליופי

איך לא לשלם על מה שהעין לא רואה?

אפשר למצוא יהלומים במחירים מעולים שנראים מיליון דולר. הסוד הגדול הוא שיש פגמים שקיימים באבן אבל הם בלתי נראים לעין ללא מיקרוסקופ ואז לא נשלם על דירוג גבוה.

תעודה גמולוגית – הביטוח שלכן!

לעולם אל תקנו יהלום בלי תעודה ממעבדה מוכרת. זה ה"תעודת זהות" של האבן והביטחון שלכן שמה ששילמתן עליו הוא אכן מה שקיבלתן.

אני פותחת כאן את האשכול לכל מי שמתלבטת לפני קנייה, רוצה להבין מושגים או פשוט מחפשת עצה טובה איך לבחור תכשיט שבאמת יחמיא לה.

מוזמנות לשאול הכל, ובנושאים הבאים, נדבר גם על ההבדלים שכולן שואלות עליהם בין יהלומי מעבדה לטבעי……

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה