כללי עזרה בציור(?) באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכין גרפיקה עם הציור המצ"ב.
כמובן שזה חייב להראות טוב וסימטרי שלא כמו בציור הזה.

אני צריכה לעשות את הכל בכלי הציפורן ? אני ממש גרועה בציור...
במיוחד שזאת גרפיקה שאמורה (כמו כל העבודה שלי) להיות מוכנה ממש מהר.(שעה גגג.....)
העמודים בצד שמאל פחות בעייתיים.. אבל איך יש דרך אוטומטית לעשות את כל הקווים האלו בצד ימין.
(זה ציור של תיאטרון ועמודים...)

חייבת לומר תודה לכל אלו שעזרו לי עד עכשיו!!
אשמח לעזרה גם בענין הזה =]

שוב, המון המון תודה!!!

קבצים מצורפים

• סקיצה2.jpg
    KB 72.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תנסי אולי עם עיגולים...

• הוסף לסימניות
והדרך האחרת זה לצייר בציפורן? באיזה כלי נכון לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
לעבוד לאט. אבל בטוח

• הוסף לסימניות
חייבת את עזרתכם..:confused:

סקיצה ראשונית.
בתוך העמודים - בתוך כל ריבוע אמורה לבוא תמונה שקשורה לנושא.
וזהו בעיקרון זה הפרסום שאמור להיות בתוך הפלייר..
כמובן אל תסתכלו על הפונטים .. רק על ה"ציור"....

זה ממש גרוע??!!:(:eek:
אני אשמח מאד לדעת איך אני יכולה לשפר את זה עוד..
עדיף שזה יהיה עם מברשת כמו שהעליתי או איור בקו חלק ואחיד?

תודה!

קבצים מצורפים

• סקיצה.jpg
    KB 781.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה מיוחד ויפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה