כללי עזרה בצריבה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול לעזור לי.
אני כבר המון זמן צורבת תמונות אם "path" ותמיד, כשיש כמה חלקים לצריבה הכל נהיה selection אחד, אבל עכשיו אני לא יודעת למה, נהיה לי selection רק החלק שאני לוחץ עליו. יש מישהו שיכול בבקשה להסביר לי מה קרה ולמה ואיך לתקן?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בזמן המרת המסלול לבחירה את צריכה לבחור בתיבת הדו שיח בחלק התחתון, האם זו תהיה בחירה חדשה, או תצטרף לקיימת ועוד.

• הוסף לסימניות
לצערי לא הבנת את הבעיה שלי.
אני כבר יצרתי מסלול של כמה חלקים אבל עכשיו שאני רוצה להפוך את זה לselection (כדי לגזור את זה) נהיה לי רק חלק אחד כל פעם כשבדרך כלל נהיה הכל ביחד ועם קליק אחד אפשר לגזור את הכל.
האם יש מישהו שיכול ליעץ?

• הוסף לסימניות
אחרי סימון הנתיב, נסו כונטרול אנטר

• הוסף לסימניות
תעמדי על כל קו בנפרד בעזרת החץ השחור של המסלולים
ותבדקי בסרגל למעלה על איזה מצב הוא עומד
זה צריך להיות על מה שבחור בדוגמא שצרפתי.
(אא"כ התכוונת לחתוך מסלול אחד מהשני ואז זה צריך להיות על מצב של חיסור)

קבצים מצורפים

• מסלול.jpg
    KB 12.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
דוקא כן.
תמירי את הראשון לבחירה. בזמן המרת השני בקשי הוספה לבחירה. וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
אני רואה את הכיוון אבל זה עדיין לא עוזר לי. למשל אם אני עושה משולש בתוך משולש בתוך משולש,
רק את המשולש החיצוני נהיה לבחירה ושתי הפנימיים נעלמים.
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
טוב זה כבר לפני שאת עושה אותם את צריכה לבחור בסרגל השליטה למעלה איזה מצב ריתוך הם יהיו מהראשון. כמו שהראו באחת התגובות הקודמות.

• הוסף לסימניות
בטוח שאתם בנצאים על מצב צורה ושל נתיב? לא בסימון אחר כמו מילוי וכדומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה