כללי עזרה בקניית מדפסת לייזר צבעונית. די דחוף.

• הוסף לסימניות
עזרה בבחירת מדפסת לייזר צבעונית,
איזה כדאי, ואיפה הכי זול ואמין?
אשמח מאוד מאוד לקבל תשובות וח"ד זה די דחוף לי (כמובן!)
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
החשוב ביותר לברר מחיר הטונר מילוי, שזה יותר משמעותי ממחיר המדפסת!

• הוסף לסימניות
לאחרונה ביררתי את העניין, אכתוב ממה ששמעתי - לשיפוטכם

אני ביררתי לגבי מדפסת משולבת (לחיסכון במקום) לייזר צבעונית לצרכים ביתיים, ה"ביתיים" שלי הם לא סטנדרטים עקב העיסוק בגרפיקה. זאת אומרת שרציתי משהו באמת טוב ואיכותי.

כמה מקומות שבדקתי אמרו לי שמשולבת צבעונית לקחת מדפסת סיכות ולא לייזר והמליצו לי על מדפסות של HP.

אכן כך עשיתי ואני מאד מאד מרוצה. קניתי מדפסת משולבת של HP דגם 6500 שעלתה לי אם אני זוכרת נכון משהו בסביבות ה 600 ש"ח.

מקווה שהמידע יעזור
שבוע טוב!

• הוסף לסימניות
אם מדפסת סכות אז עדיפה מדפסת עם 4 מיכלי דיו נפרדים שזה אין לHP אבל של BROTHER מצויינת
במיוחד באיכות הדפסת דפי הפוטו שלה, שזה לעולם לא יצא בכזו איכות בליזר.

• הוסף לסימניות
יש מדפסת לייזר צבעונית עם אופציה של הדפסה על דיסקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטושופרית;465426:
אם מדפסת סכות אז עדיפה מדפסת עם 4 מיכלי דיו נפרדים שזה אין לHP אבל של BROTHER מצויינת
במיוחד באיכות הדפסת דפי הפוטו שלה, שזה לעולם לא יצא בכזו איכות בליזר.

דווקא אני פגשתי HP עם ארבעה ראשים, אני לא זוכרת את הדגם, וזה היה לא מזמן. אם אוכל אברר שוב ואעלה לפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה