עזרה בקניית מחשב לגרפיקה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ל ASUS
יש כמה וכמה יתרונות
1) מעבד I7 במקום I5 של MSI
2) זיכרון 16 GB במקום 8 GB
3) דיסק קשיח M2 שזה לבד יכול להקפיץ מאוד את יכולות המחשב
4) זה אסוס כאן בארץ, כך שהאחריות לא מסורבלת

אילו הנתונים היו יותר מאוזנים אחד מול השני הייתי מתעמק יותר בפרטים הקטנים כדי לדלות יותר הבדלים
אבל הכף מוטה לטובת ה ASUS בגדול

• הוסף לסימניות
לא התבוננתי בדגמים, אבל חיפוש קל בפורום נותן תוצאות גרועות על ASUS. לא יודע, אבל אולי החדשים של היום כבר כן טובים.

• הוסף לסימניות
לא התבוננתי בדגמים, אבל חיפוש קל בפורום נותן תוצאות גרועות על ASUS. לא יודע, אבל אולי החדשים של היום כבר כן טובים.
הכל טוב ויפה
אבל פה מדובר על ליגה אחרת לגמרי

אפשר כמובן ללכת על חברות אחרות עם הנתונים של האסוס
וכמובן צריך לבדוק כל תלונה לגופו של עניין, כי אסוס הם מאוד טובים

• הוסף לסימניות
אם תוכל להסתכל בדגמים ולהגיב אני אשמח
כי הבנתי שהמפרט של המחשב יותר חשוב מהחברה

• הוסף לסימניות
קשה להשוות בין פרה לחמור
זה חדש זה משומש
זה בארץ זה בחול
זה מחיר כזה זה מחיר אחר
למרות שנאתי לאסוס במקרה הנידון הוא טוב יותר

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את הmsi הדגם הזה בלא משומש
(בכל מקרה אני קונה מטכנאי מחשבים)
התכוונתי השואה בין הדגמים
הmsi שהוא מציע לי הזכרון 16GB

• הוסף לסימניות
למרות שנאתי לאסוס במקרה הנידון הוא טוב יותר[/QUOTE]
למה כל כך שונאים את אסוס אם המפרט מעולה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה