עזרה בקניית מחשב נייד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני צריך לקנות מחשב נייד לצורך עריכה תורנית
איזה מחשב יותר מומלץ - LENOVO או DELL ?

תודה רבה לעוזרים ולמסייעים

• הוסף לסימניות
בעיקרון אם זה רק לוורד אני הייתי ממליץ על מחשב הכי זול וקל לנשיאה עם סוללה שמחזיקה המון זמן. עדיף לתת דגש על מעבד אינטל.
לחברה כאן יש פחות משמעות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה תוכנה אתה צריך עבור עריכה תורנית האם הגהה שזה וורד או גם אידניזיין/ תג?

• הוסף לסימניות
כתיבה בלבד עם תוכנות אוצר החכמה וכדו'

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני צריך לקנות מחשב נייד לצורך עריכה תורנית
איזה מחשב יותר מומלץ - LENOVO או DELL ?

תודה רבה לעוזרים ולמסייעים

תלוי מה התקציב.
אם יש אפשרות כמובן שכדאי להשקיע בסדרות הטובות של DELL מאשר לנובו.
אבל זה יקר יותר.

תוכל לפנות אלי בפרטי ואשמח לעזור

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנות אוצר החכמה 16, אוצרות השו"ת ובר אילן, האם כדי שהשימוש יהיה סביר ולא איטי אני צריך מחשב מעבר ל1200- 1300 ש"ח.

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנות אוצר החכמה 16, אוצרות השו"ת ובר אילן, האם כדי שהשימוש יהיה סביר ולא איטי אני צריך מחשב מעבר ל1200- 1300 ש"ח.
כן
אתה צריך מחשב עם מעבד I3 ומעלה , עם SSD ו4G זיכרון
לא תמצא כזה (עם מע הפעלה וכו ) בפחות מ 1700+-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה