כללי עזרה בקניית מחשב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אני סטודנטית לגרפיקה וחדשה פה..
בינתיים יש לי מחשב נייד שעומד לקרוס מהאילוסטרייטור שיש עליו,
ולכן אני מחפשת מחשב אחר טוב.
אז מי שיודע ויכול לעזור, אשמח אם תוכלו לענות לי:
א. מעדיפה לא להוציא עכשיו המון כסף על מקינטוש- זה חובה, או שאפשר לעבוד כגרפיקאית גם על pc?
ב. איזה סוג מחשב אני צריכה? (לא מבינה בזה כלום, אז אשמח אם תוכלו קצת לפרט)
ג. מה עוד צריך להגיד למוכר בחנות כשאני באה לקנות מחשב (צריכה זכרון גדול/ דיסקונקי/ זכרון עבודה גדול...)
ד. שאלת אתגר- כמה אמור לעלות מחשב כזה, פלוס-מינוס, ואיפה אפשר לקנות מחשב יחסית בזול.
זהו, עד כאן השאלות. סליחה שהפצצתי ותודה מראש למי שיוכל לענות.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1. שיהיה לך בהצלחה
2. מקינטוש ממש לא חובה ואולי גם מיותר
3. תעשי חיפוש קל בפורום כבר נפתחו על זה כמה וכמה אשכולות שיש בהם מידע רב ויעיל!
4. הכי חשוב לוודא שהמחשב מורכב מחלקים מקוריים והמוכר הוא אמין ומקצועי לבנות מחשב לגרפיקה!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
1. מק' לא חובה, אבל בהחלט 'לוקסוס'
2. מעבד מינימום I5, מומלץ I7
3. ללכת למוכר שיודע מה שהוא מוכר, והוא כבר ידע להתאים לך מה שאתה צריך
4. החל מ-3,500, ועד.......................................

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש פה בפורום ולא כזה הבנתי, תכל'ס מה לומר למוכר.
מלבד מעבד i5, מה עוד?
ואיך אני אמורה לדעת איזה מוכר לא ינסה לתקוע לי מחשב שלא יהיה טוב לי?
אין לי שמץ בזה.
סליחה על הטירחה ותודה למי שיש לו זמן לענות.
תזכו למיץ! (:

• הוסף לסימניות
אם זה חנות לא משנה איזה המוכר לא בדיוק יודע מה הוא מוכר ולכן הוא בטוח ידפוק דברים לא תואמים.

• הוסף לסימניות
תקני אצל פופקו מהפורום, את יכולה לסמוך עליו בעינים עצומות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה