עזרה עזרה בקניית מחשב

• הוסף לסימניות
אני אברך שלא מבין כלום במחשבים ורוצה סך הכל לסכם דברי תוה ולהשתמש בתוכנות רגילות דוגמת בר אילן וכו' אני אשמח אם מישהו יכול לעזור ולקדם אותי למצוא מחשב קל משקל עם נפח איחסון במחיר סביר במקום מהימן ובבקשה מנסיון
יישר כח

• הוסף לסימניות
אני אברך שלא מבין כלום במחשבים ורוצה סך הכל לסכם דברי תוה ולהשתמש בתוכנות רגילות דוגמת בר אילן וכו' אני אשמח אם מישהו יכול לעזור ולקדם אותי למצוא מחשב קל משקל עם נפח איחסון במחיר סביר במקום מהימן ובבקשה מנסיון
יישר כח
אפשר לפנות אלי
tod5585 בגימייל

• הוסף לסימניות
יישר כח
תוכל להתקשר לבעלי
הוא יעזור לך
0533110844
שירות אמינות למחיר הכי שווה

• הוסף לסימניות
יישר כח
מעולה לצרכים שלך.

• הוסף לסימניות
יישר כח
כשאתה בא לחנות אף פעם אל תגיד שאתה לא מבין כלום כי זה מזמין שיעקצו אותך
תעשה בירור אצל מבינים בתחום וכך תבוא לחנות עם ידע בסיסי
לא שכולם ח"ו גנבים רק זה פרצה הקוראת לגנב

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי על המחשב הזה תקופה ארוכה,
בעיקר לצורך הקלדות ותוכנות אופיס פשוטות.
האם המחשב הזה מומלץ לצרכים כאלה? או שעדיף לשים עוד קצת כסף למשהו יותר טוב?
אשמח לשמוע מאנשים שמבינים בעניין תודה

• הוסף לסימניות
למכירה מחשב asus מעבד איי 5, גודל 14 אינש.
מסך מגע, מגיע עם עט, מסתובב 360 מעלות.
ללא שריטות
נקנה לפני שנה וחצי.
מצב כמעט חדש
ב2500 (גמיש)
לפרטים:
0533145252
5252gailאין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
האם כדאי לקנות טאבלט עם מקלדת (יוצא יותר זול) או שעדיף מחשב נייד פשוט?

• הוסף לסימניות
יישר כח
יש לי כמה מחשבים שהזמנתי מאיביי ועומדים למכירה במחיר עלות.

• הוסף לסימניות
האם כדאי לקנות טאבלט עם מקלדת (יוצא יותר זול) או שעדיף מחשב נייד פשוט?
קניתי כזה מוצר
רק שכשיש בעיה המכשיר מת (כמו שהיה אצלי)
לתקן אותו כמעט ולא שייך וגם לא משתלם
מחשב נייד אפשר לתקן בו כמעט כל חלק

• הוסף לסימניות
לענ"ד לא מומלץ, זה מחשב חלש עם כמות זיכרון כזאת קטנה שרק מערכת ההפעלה תופסת כ50 אחוז, ואל תשכח שיש תמיד עדכונים. הוא טוב ויפה ברגע שהוא חדש אבל בהמשך אם תפעיל למשל בר אין ותוך כדי וורד, או קובץ וורד של עשרות עמודים הוא יתחיל להיתקע או לעבוד לאט. גם גודל המסך מדי קטן, חושב שכדאי 14 אינטש.

• הוסף לסימניות
יש באליאקספרס מחשב מצוין למטרה זאת במחיר זול.
מעניין אותך?
(צריך לחפש אותו)

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין במחשב לצורך כתיבה ועיון בלבד. הוא יותר ממצוין!
מניסיון של משתמשים רבים.
רק רצוי לבצע גיבוי לחומר שלכם פעם בשבוע/יים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מי שמעוניין במחשב לצורך כתיבה ועיון בלבד. הוא יותר ממצוין!
הוא ביקש
עם נפח איחסון
וחוץ מזה עדיף לו כבר לקנות ב-800 ש"ח או מעט יותר נייד מחודש מסדרות אכותיות עם כונן SSD חדש 250 GB מעבד הרבה יותר טוב כמו I5 דור 3-4 ו-8 ג'יגה ראם

• הוסף לסימניות
הוא ביקש

וחוץ מזה עדיף לו כבר לקנות ב-800 ש"ח או מעט יותר נייד מחודש מסדרות אכותיות עם כונן SSD חדש 250 GB מעבד הרבה יותר טוב כמו I5 דור 3-4 ו-8 ג'יגה ראם
בשביל בעיית אחסון דוחפים לחריץ מיקרו SD עם טרה..
ובחיים לא קונים מחשב מחודש!! בטח לא ביחס למחשב עם אחריות יבואן.
ומעבד I5 דור 4 מפגר אחרי המעבד שלו בכמה רמות.

• הוסף לסימניות
יישר כח
יש את "מחשבים ברמה"
מניסיון וגם המלצות של מבינים, הוא מאוד אמין ויש לו המון ידע , מוכר גם יד 2 מחודשים ברמה גבוהה מאוד.
054-2427062

• הוסף לסימניות
אני מכיר את הדעה הזו מצויין.
אך מכיר גם את המחשבים הללו מאד מקרוב ובעיקר את משתמשיהם המרוצים למדי.
ואני מכיר עשרות ! משתמשים מאוכזבים שחשבו רק על החודשים הראשונים והתעקשו שהם רוצים את הכי זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה