עזרה בקניית מיטת תינוק

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לי יש סגל נרכש בעוללים ב"ב הוא המליץ לי אז מאד ע"ז
ואני ומרוצה עד הגג נראה כמו שנקנה הרגע כבר כמעט 4 שנים

• הוסף לסימניות
אולי אכתוב את סוג הבעיות למען הוודאות -
לא באו להתקין לנו, נתחיל עם זה. השאירו ליד הדלת והלכו... (אולי זו היתה החנות, כך שייתכן שהקטע הזה של השירות לא שייך לחברה)
הדריכו בטלפון, אז אולי בענין המיטה אפשר להאשים אותנו - הפדיחה היא בסורג העולה ויורד,
שחורק וקשה בתזוזה.
השידה - כל תזוזה חריקות עולם ולמרות הגלגלים צריך להפעיל מאמץ פיזי רב בשביל להזיז אותה.
ידיות המגירות נותרו בידי עם הפתיחה הראשונית,
נקנה לפני כשנתיים וחצי ועד היום לא באו לתקן למרות הטלפונים והטרטורים.

למען הסר ספק המראה החיצוני יפהפה! שמנת ולבן ומשמש אותנו בסה"כ, לסורג התרגלתי ואת הידיות הדבקתי לבד... רק להזיז את השידה קצת מעצבן. המגירות נוסעות במסילות תקין ב"ה (:
וגם המיטה נעה בקלות.
ובכל זאת אם הייתי באה לקנות מחדש.. נראה לי שהייתי מחפשת משהו אחר.

• הוסף לסימניות
וואי! תודה רבה על כל התגובות! נראה לי שזה יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
יש לי משכל גם לתינוק וגם לנוער כבר כמה שנים והן מצוינות. זו חברה שקיימת כבר עשרות שנים בשוק וכבר חיתנה את התינוקות ששכבו במיטות שלה...

• הוסף לסימניות
"האם המיטה הקטנה חסכונית גם ברוחב?
מה הרוחב שלה?" (פשוט איני מצליחה לצטט הודעה, לא נלחץ)
אני חושבת 60 ס"מ, לא מוצאת את הסרגל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארות;872877:
יש 3 אורכים מטר, 1.15, 1.28 הגדול גדול מדי ככה אמרו לי.
לאיזו חברה יש את האורכים האלו, ובאיזו חנות?

• הוסף לסימניות
משכל
אני בררתי על זה בחנות בייבילנד בב"ב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה