מידע שימושי עזרה בקניית מצלמת וידאו

• הוסף לסימניות
שלום
אני מעוניינת לקנות מצלמת וידאו טובה,
אשמח לקבל יעוץ ממי שיש לו מושג בעניין.
חשוב לי שיהיה וידאו איכותי מאוד, אבל שגם התמונות יהיו מקצועיות ויפות
ומה הטווח מחירים, אם יש סיכוי בסביבות 4000-5000, או שמצלמת וידאו טובה באמת חייבת להיות מעל 15000

וגם בעניין העדשה ואביזרים נוספים..
כל מי שמוכן לתרום לי מנסיונו אשמח מאוד
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מי מכיר את Sony Alpha A7 III?
אשמח לדעת
תודה

וכן מי שיכול להעביר לפורום עריכה והפקת סרטים תודה רבה

• הוסף לסימניות
מדובר בנושא רחב מאד,
יש הרבה סוגים של מצלמות ומעלות וחסרונות לכל דגם.
הדגם הזה טוב גם לסטילס וגם לוידאו, (אם כי יותר לסטילס)
הוא עולה יותר מהתקציב שלך.
יש בו רזולוציה מעולה, גם 4K ואפשרות לצלם בלוג
ובגדול סוני יותר מומלצת לוידאו מאשר קנון.
בעניין עדשות- תלוי מה הייעוד: צילום אירועים, צילום מקצועי לתדמית, קליפים, פרסומות, האם את מצלמת על גימבל או שלא וכו וכו, אז תמקדי יותר לצרכים שלך

• הוסף לסימניות
וואו, תודה.
אני באמת רוצה לקנות גימבל, ולהסריט בעיקר לקליפים וסצנות
את מכירה אולי דגם יותר טוב לוידאו?
או שהוידאו בזה מספיק גם ככה לדעתך?

• הוסף לסימניות
היא מצלמה טובה בהחלט,
יש הרבה שמוציאות איתה תוצרים מדהימים.
יש דגמים יותר מותאמים לוידאו, ויותר טובים, אבל הם גם יותר יקרים.
אבל בתור מצלמה ראשונה זה הרבה מעבר למצויין.
לגבי עדשות- תלוי מאד בתקציב.
עדשות הפול פריים של סוני -יקרות.(אפשר גם לקנות חברות פשוטות יותר)
אם את קונה רק עדשות קבועות- לכי בשביל התחלה על אורכי מוקד אחד פתוח ואחד סגור.
למשל אחת 24 מ"מ / 35 מ"מ ואחת 85 מ"מ
בהמשך כדאי לשדרג גם לאורך מוקד 50 מ"מ כי זה "באמצע" ולפעמים צריך את זה.
לגבי עדשות זום-אני אישית לא מחזיקה כאלו אז לא מספיק מכירה, אני יודעת שיש לסוני את ה24-70 שהיא עם צמצם אחיד ויש גם עוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה