כללי עזרה בקנית מדפסת

• הוסף לסימניות
:confused:זקוקה בדחיפות ליעוץ בקנית מדפסת-
איזה דגם, הוא למדפסת ביתית צבעונית:
לא יקר, לגרפקאית מתחילה.
באיזה חנות בעיר ב"ב?

• הוסף לסימניות
קשת פרינט, בבני ברק, שירות מאוד טוב.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך על מכשיר משולב, לי יש HP Officejet J4580
הוא ידידותי, ומדפיס באיכות מצוינת.
עולה בסביבות ה-500 ש"ח.
לא יודעת להמליץ לך בב"ב, אני לא בני ברקית, אבל הנה קישור שתוכלי לראות
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705956

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על לייזר צבעוני. בשום אופן לא הזרקת דיו.

• הוסף לסימניות
יש לך לייזר צבעוני של samsung הדגם: clp 300 הוא ממש נחמד לביתי.
אם את מעונינת במדפסת משולבת- מדפסת פקס וסורק אני ממליצה מאד על hp לי אישית יש את 5610 הוא נראה לי עולה היום בסביבות 400 ש"ח (הזרת דיו)
וכמובן אם את רוצה להשקיע יותר כסף יש לייזר צבע משולובות וכו....

• הוסף לסימניות
קודם כל, איכות ההדפסה.
דבר שני, מהיר הרבה יותר.
דבר שלישי, חסכון בדיו.
החיסרונות: כשחסר טונר המדפסת שובתת גם אם חסר לדוגמא מהצהוב ואת רוצה להדפיס שחור לבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת חן כותרת;218664:
קודם כל, איכות ההדפסה.
דבר שני, מהיר הרבה יותר.
דבר שלישי, חסכון בדיו.
החיסרונות: כשחסר טונר המדפסת שובתת גם אם חסר לדוגמא מהצהוב ואת רוצה להדפיס שחור לבן.

האם יש הפרשים בעלויות- המדפסת והטונר?
והאם זה מומלץ, גם- לשמוש בהקף לא גדול?

• הוסף לסימניות
גם המדפסת וגם הטונר יותר יקרים מה.דיו,
אבל- - - בשורה התחתונה העלויות של ההדפסה יוצאות יותר זולות.

תתקשרי ל קשת פרינט, הם יתנו לך מחירים מדויקים!
- - - -1700-500-456- - - - -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה