עזרה בקנית מצלמה ביתית.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצלמה, אחרי שהקודמת שווקה חייים...
אולי מישהו יוכל לעזור לי?
אני מחפשת משהו שיוציא תמונות איכותיות ויפות, גם בבית וגם בחוץ,
(ואין לי ידע בצילום, מלבד ללחוץ על הכפתור...)
כרגע יש 2 דגמים שקיבלתי עליהם המלצות חמות,
הדגם הראשון הוא canon ixus220
והדגם השני הוא panasonic tz-20
קיבלתי על שתיהן המלצות חמות,
ואני מתלבטת איזה לקנות.
האם מישהו יכול לעזור לי?
או להמליץ לי על דגם נוסף מומלץ.??
המצלמה נועדה על מנת לצלם ילדים בעיקר.....
כך שמהירות צילום ואיכות תמונה זה בעיקר מה שחשוב לי.

תודה מראש לכל העוזרים...

• הוסף לסימניות
אוי אוי אוי
עוד פעם חוות דעת על מצלימות ביתיות.......... :(

מה יהיה ? אולי תפתחו את האשכולות האילו בפרום איש לרעהו?
הצלמים נכנסים גם לשם, מבטיחים........

תריצי חיפוש בפורום ותראי המלצות על מצלימות
לאחרונה canon sx 230 hs, קיבלה כאן המוןןןן המלצות חמות
עולה בסביבות 1000 ש"ח ומומלצת מאוד
ראי עוד כאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=92098

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי, השמים נפלו, מישהו ביקש המלצה למצלמה ביתית, אז מה קרה? מי אמר שהפורום זה רק למקצוענים? צריך לשאול את המנהלים, לא נאה לך להמליץ על מצלמה ביתית, תפרוש היונה כנפיה לאשכול אחר של מקצוענים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;725223:
אוי ואבוי, השמים נפלו, מישהו ביקש המלצה למצלמה ביתית, אז מה קרה? מי אמר שהפורום זה רק למקצוענים? צריך לשאול את המנהלים, לא נאה לך להמליץ על מצלמה ביתית, תפרוש היונה כנפיה לאשכול אחר של מקצוענים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה לא צודק,
בכל פורום אחר החוקים מכתיבים שלפני פתיחת אשכול חובה להריץ חיפוש האם דובר כבר בנושא, זה לא עניין של מקצועיות זה עניין של חפירה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;725250:
אתה לא צודק,
בכל פורום אחר החוקים מכתיבים שלפני פתיחת אשכול חובה להריץ חיפוש האם דובר כבר בנושא, זה לא עניין של מקצועיות זה עניין של חפירה!!

לידיעתך! הדגמים מתחדשים כל הזמן ומה שהיה טוב לפני חודשיים יש כעת משהו יותר זול ויותר טוב, כך שחיפוש מלפני חודשיים או יותר לא יעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;725271:
לידיעתך! הדגמים מתחדשים כל הזמן ומה שהיה טוב לפני חודשיים יש כעת משהו יותר זול ויותר טוב, כך שחיפוש מלפני חודשיים או יותר לא יעזור.

הם לא מתחדשים כל שבועיים..........
בשבועיים האחרונים הפורום עסק כמעט רק בקנית מצלמות,
מה שאומר שזה שפתח תאשכול לא טרח לחפש בפורום..................:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;725223:

איי.פי. נכבד

לא אכפת לי לענות על כאילו שאלות (אפילו עניתי לה תכלס, מה שכל השאר לא עשו...;) ) אבל תחפש כאן בפורום ותראה שבתקופה האחרונה 40% מהאשכולות הנפתחים הם בנושא זה....
אם היא היתה אומרת שהיא רוצה מצלימה זולה יותר מכל מה שדובר עד כה אולי עוד הייתי מבינה....
(אנחנו בנסיונות לשמור על פורום מענין מיקצועי ובועט... ולכן התגובות שלנו קצת קיצוניות, למרות שלדעתי התנסחתי בעדינות רבה. הסמיילי היה עצוב, לא כועס....)

לדעתי, יותר מתאים לשאול אותם בפורום איש לרעהו, ליד דגמי העגלות, כי ממילא מי שאיננו צלם מיקצועי לא משנה לו הרבה ההבדלים בין הדגמים, ומהירות תגובה של מצלימה אפשר לדעת מסתם משתמשים גם אם הם לא צלמים.......
כל המצלימות היום של החברות הגדולות הן פחות או יותר אותו דבר למי שלא מבין מדי בצילום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה