עזרה בקריאת והורדת ספרים מאתר ברשת

• הוסף לסימניות
לכל חברי הפורום.

איני יודע בבירור אם כאן המקום לשאול שאלות, אבל דבר אחד הבנתי מנסיון: שכאן אפשר לקבל תשובות מספקות ממומחים.

אני מנסה זמן רב להוריד ספר הנצרך לעבודתי, גם אם האתר לוקח עליו תשלום. בפועל באתר יש 2 אפשרויות: גירסה חינמית וגירסה בתשלום.

אבל כשאני לוחץ על כפתור ההורדה הוא מוביל אותי למחוזות אחרים לגמרי, להתקנת תוסף מוזר לדפדפן שקשור לדף הבית, אז ניסיתי להתקין את התוסף, ולא קורה כלום, אז ניסיתי בדפדפן אחר ובעוד דפדפן ולא קורה כלום.

מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוריד את הספר?

כתובת האתר היא

http://www.withmovie2017.com/

• הוסף לסימניות
תן דוגמה לספר

• הוסף לסימניות
בגדול, כדי לקרא ספרים ברשת
יש להוריד תוסף
או לחילופין להשתמש ב"קינדל" זהו ספר אלקטרוני
הניתן לרכישה גם בזול ממש באתרים כמו אלי אקספרס ודומיהם.

• הוסף לסימניות
למה אחרי שאני מתקין את התוסף עדיין אי אפשר להוריד את הספר
אני חוזר אחר כך למסך הורדת הספר ושוב הוא מוביל אותי לדף הורדת התוסף

• הוסף לסימניות
עכשיו עשיתי נסיון וראיתי שהדפדפן של ווינדוס 10 קורא ספרים אלקטרוניים בפורמט EPUB ומצד שני הבאג ההוא קיים בערך אותו הבר גם בדפדפן הזה.

• הוסף לסימניות
בגדול, כדי לקרא ספרים ברשת
יש להוריד תוסף
או לחילופין להשתמש ב"קינדל" זהו ספר אלקטרוני
הניתן לרכישה גם בזול ממש באתרים כמו אלי אקספרס ודומיהם.
האם גם אם כתוב שהספר הוא בפורמט PDF אין אפשרות לקרוא אותו בלי התוסף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה