עזרה בקשר לוירוס שמייצר קיצורי דרך סתם ואי אפשר למחוק אותו

• הוסף לסימניות
שלום,

הוכתי בוירוס שנמצא בתיקייה מוסתרת איפה שהוא פוגע שם, שנקרא streamerdata ובו תוכנה streamer.exe ואז בתיקיית המקורית נוצרים קיצורי דרך לאותה תיקייה. כשאני מנסה למחוק את קיצורי הדרך או את התוכנה של הוירוס זה חוזר. גם כשאני פות את המחשב מיד הcomman prompt נפתח ואז אני מקבל שגיאה שלא מצאו משהו בקשר לstreamer.exe, וגם מצאתי בregistry editor (Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run) לכאורה שתי תוכנות שעושות את הבעיה, אחד strdat שמתחבר לcmd ועוד flaterm ומופיע שם שזה executescript, וכשנסיתי למוק אותם הם חזרו.

לכן עכשיו אני פונה לעזרה, אולי אם יש כאן מישהו שיכול להיות שליח ה' לעזור לי לפתור את הוירוס הזה, שנראה לי מקורו מאיזה דיסק און קי שמישהו חיבר למחשב שלי ועם אותו וירוס,, וזה גם עבר לאיזה מכשיר הקלטה שלי אחר כך.

תודה רבה!

המחשב שלי קיבל את הווירוס הזה, הורדתי את התוכנה שהמליצו פה, והרצתי סריקה, הוא כותב לי שלא נמצא שום איום.
זה לא אותו הווירוס של פעם שכל התיקיות הופכים לקיצורי דרך, זה ווירוס שמוסיף לכל תיקייה קאפי של תיקייה (מצורף תמונה) ואם אתה רוצה למחוק הוא נמחק ובפחות משניה הוא שוב עולה.

עשיתי פתח מיקום קובץ הוא פתח לי קובץ מסוים (מצורף תמונה)

אודה לכל עזרה
ווירוס.JPG תוצאות.JPG מיקום קובץ.JPG

• הוסף לסימניות
המחשב שלי קיבל את הווירוס הזה, הורדתי את התוכנה שהמליצו פה, והרצתי סריקה, הוא כותב לי שלא נמצא שום איום.
זה לא אותו הווירוס של פעם שכל התיקיות הופכים לקיצורי דרך, זה ווירוס שמוסיף לכל תיקייה קאפי של תיקייה (מצורף תמונה) ואם אתה רוצה למחוק הוא נמחק ובפחות משניה הוא שוב עולה.

עשיתי פתח מיקום קובץ הוא פתח לי קובץ מסוים (מצורף תמונה)

אודה לכל עזרה
צפה בקובץ המצורף 427837 צפה בקובץ המצורף 427838 צפה בקובץ המצורף 427836
תפעיל את הקובץ המצורף

קבצים מצורפים

• תיקון הכללי גירסה 6.zip
    KB 4.6 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
תודה רבה !!!

@יוסי מחשבים איזה תיקון עשית לי...........
עוד שאלה: יש לי נגן שאני חושב שהוא נגוע בו, אם אני מחבר אותו למחשב זה שוב יעלה ?
ואם כן אני צריך להפעיל עוד פעם את התיקון הכללי ?
(ראיתי שהיה כתוב משהו בחלון אחרי התיקון, אבל אני לא זוכר כבר ואני לא רוצה להפעיל אותו פעם כי היה כתוב שזה יסיר את התיקון, אז מה ?)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נסה להכניס את הנגן, אם לא יעזור, תפעיל שוב.

(ראיתי שהיה כתוב משהו בחלון אחרי התיקון, אבל אני לא זוכר כבר ואני לא רוצה להפעיל אותו פעם כי היה כתוב שזה יסיר את התיקון, אז מה ?)
נדמה לי שהכוונה שם, שזה יצר קובץ במיקום מסוים שבהפעלתו זה יבטל...

• הוסף לסימניות
זה בערך מה שכתוב שם..:

האם ברצונך לצפות בדו''ח הפעילות?"
"כמו''כ, בתיקיית הלוג קיים קובץ שיתקן אוטומטית בכל הפעלה של המחשב."
"הפעלת הקובץ בראשונה תתקין את התיקון האוטומטי."
"הפעלת הקובץ פעם שנייה תסיר את התיקון האוטומטי."
"הפעלת קובץ עדכני, תעדכן את התיקון האוטומטי."

"האם ברצונך לצפות בדו''ח הפעילות?" "כמו''כ, בתיקיית הלוג קיים קובץ שיתקן אוטומטית" "בכל הפעלה של המחשב וכן בכל חיבור של כונן חיצוני למחשב."
"הפעלת הקובץ בראשונה תתקין את התיקון האוטומטי."
"הפעלת הקובץ פעם שנייה תסיר את התיקון האוטומטי."
"הפעלת קובץ עדכני, תעדכן את התיקון האוטומטי

אבל אני לא זוכר היכן הוא תיקיית ה"לוג"...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני ממחזר...
הסרתי את כל הקבצים בשם STREAMER, הפעלתי את הקבצים שפורסמו (שמוחקים את הוירוס), וכרגע הכל נראה בסדר
משום מה עדיין יש לי שורה בשם STREAMER בטאב שנקרא "אתחול" במנהל המשימות (לפני כן היו לי 2 שורות כאלה)
תקין? איך מסירים?
אנא עזרתכם, תודה רבה!

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 32.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
סליחה שאני ממחזר...
הסרתי את כל הקבצים בשם STREAMER, הפעלתי את הקבצים שפורסמו (שמוחקים את הוירוס), וכרגע הכל נראה בסדר
משום מה עדיין יש לי שורה בשם STREAMER בטאב שנקרא "אתחול" במנהל המשימות (לפני כן היו לי 2 שורות כאלה)
תקין? איך מסירים?
אנא עזרתכם, תודה רבה!
את 'תיקון הכללי' גירסה 6 ואילך הפעלת? מצו"ב

קבצים מצורפים

• תיקון הכללי v7.zip
    KB 4.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
את 'תיקון הכללי' גירסה 6 ואילך הפעלת? מצו"ב

היי, תודה על המענה
הפעלתי, להפעיל שוב?
לא כ"כ הבנתי את ההודעה שהופיעה אח"כ (הפעלה ראשונה, שניה מבטלת וכו')

תודה

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
היי, תודה על המענה
הפעלתי, להפעיל שוב?
לא כ"כ הבנתי את ההודעה שהופיעה אח"כ (הפעלה ראשונה, שניה מבטלת וכו')

תודה
א. חובה להפעיל כמנהל
ב. ההודעה היא שאפשרי 'להתקין' אותו על המחשב, (כדי שזה ימחוק את הוירוס מכוננים חדשים שיתחברו למחשב), ע"י כניסה ללוג של התוכנה והפעלת הקובץ שם

אם יש עדיין חשש לוירוס, כדאי לעשות סריקה חד פעמי של אניטיוירוס, כגון איסט אונליין להורדה

• הוסף לסימניות
הפעלתי כמנהל, עדיין יש לי שורה בשם STREAMER בטאב שנקרא "אתחול" במנהל המשימות
כבר אתמול הרצתי איסט אונליין, לא מצא בעיות בסריקה
מה אני עושה? :(

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
תמחק אותו מהרשימה שם.
אם לא מצליח תמחק עם תוכנת סי קלינר.

• הוסף לסימניות
מה אני עושה? :(
אז זה לא וירוס! וזה בעז"ה לא יזיק למחשב
תוכל להיכנס לטאב של אתחול, עכבר ימני עליו, פתח מיקום קובץ

• הוסף לסימניות
אז זה לא וירוס! וזה בעז"ה לא יזיק למחשב
תוכל להיכנס לטאב של אתחול, עכבר ימני עליו, פתח מיקום קובץ

לא נתן לי "פתח מיקום קובץ", רק "הפוך לזמין/לא זמין"

תמחק אותו מהרשימה שם.
אם לא מצליח תמחק עם תוכנת סי קלינר.

ירד עם סי קלינר, תודה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה