עזרה ברוח הנופש הנחה על הפורום...

• הוסף לסימניות
אני בדרך לסגור על שבוע נופש במגדל (יישוב ליד כנרת) אחרי בירורים אין סופיים, חרישת הצימרים במשך כמה ימים, וסכום כסף לא מבוטל.

עכשיו נודע לי ממישהו שהישוב אולי לא מתאים לדתיים.

הצילו!! מישהו מכיר? מישהו יודע? מה אופי הישוב?

תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
לא ממש מכירה
אבל יש שם שליח חב"ד ותיק
אני בטוחה שאפשר לברר אצלו בדיוק כמה המקום מתאים
הרב שמואל גרוזמן
04-6722440
054-7770812

• הוסף לסימניות
אלפי תודות!
על אף שלא הצלחתי להוציא מהבחור יותר מדי...
את יודעת, חבדניקים רואים רק טוב על כל עמישראל...
בכל אופן תודה.

אם יש למישהו ידע נוסף אשמח לשמוע. תודה.

• הוסף לסימניות
בשנה שעברה היינו במגדל.
אחד המקומות היפים בארץ, מרחק נגיעה מהכינרת, 5 דקות מטבריה, ועם כל זאת - בעל אופי קסום של מושב קטן עם אנשים רגועים מהסוג של שנות החמישים...

מבחינה דתית - המושב מעורב מאד. יש בו דתיים ברמות שונות, לא חרדים, אבל יש דתיים לאומיים מהסוג שאוכלים רק גלאט והילדים עם כיפות ענקיות וכד'. יש לא מעט חילוניים, ויש גם גויים גרמנים שאיוו להם למושב את הישוב הקטן והשלו הזה, מתוך הערכה עמוקה לעמ"י ולתורתו (!) חלקם אף התגיירו ושומתומ"צ.
הרב מוטי אילון (למי שמכיר) גר במקום ונותן שם שיעורים קבועים, יש מספר בתי כנסת, וניתן בהחלט להשיג גם מוצרי מהדרין במינימרקט המקומי. (אם לא בטבריה הסמוכה)

מספר נקודות חשובות לציון:
א. בימי "בין הזמנים" יש המון חרדים במקום, ולא תרגישו שונים בנוף כלל וכלל. כמעט בכל בית נבנו "צימרים", ובתקופה זו רובם מאוכלסים ע"י ציבור בני-התורה.
ב. יש לא מעט כלבים במקום, כמצוי בהרבה מושבים. גם משוטטים לבדם בשעות הלילה (כלבים עם בעלים, לא חלילה מוזנחים וחולים, אבל בכ"ז...) לתשומת לב.
ג. החום והלחות במקום נ-ו-ר-א-י-י-ם! הרבה הרבה יותר גרוע מבני-ברק!
אם אתם מודעים לעניין ובכ"ז מעוניינים - חשוב לוודא שיש בצימר מזגנים יעילים, ולהגיע ממקום למקום ברכב צמוד עם מזגן רציני.

לסיכום: מקום מדהים, נוף חלומי, שלווה והמון אטרקציות במקום (משק חי אמיתי, גת שמנים ועוד) וגם בקרבת מקום (קרוב מאד לרמת הגולן).
אבל אני לא הייתי חוזרת לשם בשיא הקיץ, אלא רק בעונה נעימה יותר.

• הוסף לסימניות
אם תהיו שם, יש בצמוד טרקטורונים לנהיגה עצמית עם מדריך רק לבעלי רשיון. 2 מקומות בטקרטורון, וכן רכיבה על סוסים.
טל': 050-5790193

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה