עזרה עזרה ברכה לאירוסין למחותנים

• הוסף לסימניות
מחותנים שלנו אירסו בשעה טובה בת
אנחנו צריכים דחוף ברכה לצרף למתנה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה!!!!!!!!!!!!
בבקשה ממש דחוף לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פשוט מתקשרים ומבקשים ברכה לחתונה/יומולדת וכו'...
אמא שלי מבקשת לדעת תכונות של הבן אדם וכו'
והיא כותבת ברמה מאד גבוהה!
עם חרוזים ועוד...
והכל בחינם!
מצטטת מה שכתבתי באשכול דומה לגבי גמ"ח כתיבת ברכות של אמא שלי

• הוסף לסימניות
מייעץ לא להתחיל עם זה..
זה בור בלי תחתית
כשאני יושב פעם הראשונה עם הצג השני..
על הרבה דברים אני מוכן להתפשר..
על מתנות/משלוחי מנות יקום או ייפול..

המשפחות בלעה"ר גדלות ואנשים מוצאים את עצמם רודפים אחרי לרוח לרצות או לתת מתנות לצד השני,
כשהצד השני יודע שזה טאבו שאין מתנות הוא לא נפגע בכלל
יש כאלה שאפילו מודים לי על הרעיון ורצים ליישם בעצמם..:D

• הוסף לסימניות
מחותנים שלנו אירסו בשעה טובה בת
תודה רבה
מכירה אחת מיוחדת במינה בכל תחומי הכתיבה בתשלום ממש סימלי!!
זריזה!
יש לה כמה דוגמאות נותנת להתרשם אם אתם רוצים.
שימרו לעצמכם!
d0556730268 שטרודל ג'ימייל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה