עזרה ברכישת דיסק אונקי

• פותח הנושא 999
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום, היה לי דיסק קשיח חיצוני של 1000 ג'יגה ולצערי הוא קיבל מכה והפסיק לעבוד. אמרו לי שבדיסק אונקי אין תקלות כאלו בדרך כלל. מישהו יודע כמה הדיסק אונקי הכי גדול ומה המחיר? והיכן אפשר להשיג במחיר טוב?

תודה מראש לכל העונים והעונות

• הוסף לסימניות
נכון דיסק און קי לא רגיש לנפילות. אך אינו אמין באחסנת מידע הוא יכול להשתבש.
(ומי לא נתקל פתאום בבקשה לפרמט את הדיסק לאחר שמשהו במערכת הנתונים השתבש)
וכן שחזור מזכרון פלאש בעייתי מאוד.

• הוסף לסימניות
יש ב- 128 גיגה
וב- 256 גיגה
וקורים אסונות גם באונקי
לדוגמא כל הפרוייקט גמר שלי + כל החומר שהיה בפנים
נמחק כלא היה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1103655:
נכון דיסק און קי לא רגיש לנפילות. אך אינו אמין באחסנת מידע הוא יכול להשתבש.
(ומי לא נתקל פתאום בבקשה לפרמט את הדיסק לאחר שמשהו במערכת הנתונים השתבש)
וכן שחזור מזכרון פלאש בעייתי מאוד.

תודה. אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;1103659:
יש ב- 128 גיגה
וב- 256 גיגה
וקורים אסונות גם באונקי
לדוגמא כל הפרוייקט גמר שלי + כל החומר שהיה בפנים
נמחק כלא היה...

וואהו...

ידוע לך מחירים וחברות מסויימות טובות יותר?

• הוסף לסימניות
לי יש צרור עם 5 (!) DOK עם נפח גדול,מחולקים לקטגוריות.
הם באים אצלי לידי שימוש בשוטף : פגישות, העברת מידע וכ'.
חוץ מזה יש לי גם הארד דיסק אחד טרה לגיבוי וסנכרון.

ככה יש לי את היתרון שלא כל הביצים בסל אחד...ואם קורה משהו לדיסאונקי אחד כל השאר לפליטה.
זה גם חוסך זמן בחיפושים, א"א לפספס כזה פעקאלה גדול---

• הוסף לסימניות
לא שווה בכלל לקנות דיסק אונקי בנפחים גדולים!
את אותו המחיר שתשלם על דיסק קשיח חיצוני של 1TB תשלם על דיסק אונקי עם זיכרון של בערך רבע מנפח זה, ואפילו פחות...

בשביל זה קונים דיסק קשיח של חברת Transcend,
הם עמידים בנפילות בצורה יוצאת מן הכלל, והמחירים שלהם עומדים על 350 ש"ח בלבד.

• הוסף לסימניות
יש לי הארדיסק של ADATA עם הגנה מפני נפילות.
לא ממליץ לבדוק אבל עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה