עזרה ברכישת מחשב ביד שניה

• הוסף לסימניות
אני זקוק למחשב נוסף, לתקופה.
לצורך כך אני מעונין לרכוש מחשב נייד יד שניה במחיר זול של לא יותר מ500 שקלים.
אך היות ועולם המחשבים הוא ענק, ואיני מבין בו כל צרכי,
ועולם היד שניה ענק הוא, ואף מלא רמאים.
באתי בזאת לבקש את עזרת הציבור, שמא יש כאן אי מי שמבין בשני תחומים אלו ויוכל לסייעני.
יצויין כי למרות שאין המחשב נועד לשימוש בתוכנות, עדיין הייתי מעונין לקבל את הטוב ביותר שניתן להשיג בסכום זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכיר אדם אמין בתל אביב (שומר מצוות) שמוכר מחשבים יד שניה לאחר בדיקות וכו' קניתי ממנו ואני מאוד נהנה, אני לא יודע אם יהיה לו במחיר שאתה רוצה אבל שווה לנסות, אם אתה מעוניין צור קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
התכוונתי שאני ממליץ על האתר כאמין מאוד
וכדאי שתמצא משהו שמתאים לצרכים שלך
אבל אם תפרט יותר על משהו מסוים שאתה רוצה
יהיה יותר קל לכוון אותך

• הוסף לסימניות
מחיר רעב למפרט נורמלי גם ביד שניה .
כמובן שאל תשכח שאם אתה לא טכנאי אז יש פה גם פירמוט ...
מומלץ אחרי קניה של יד 2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה