עזרה ברכישת מצלמה

• פותח הנושא zip's
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעונינת לרכוש מצלמה לוידאו המליצו לי על הGH4 שהיא אלופה לוידאו או את ה 80D שלCANON שהיא יותר טובה לסטילס
הענין הוא שההפרש במחיר בינהם הוא די משמעותי .
לכןרציתי לקבל חות דעת ממי שיש לו את המצלמות האלו .
(אני צריכה את המצלמה בעיקר בשביל הסרטות לקליפים של בת מצוה קריוקים סרטי תדמית ופחות בשביל הסרטת ארועים )

• הוסף לסימניות
ה gh4 אלופה! אני מאד אוהבת את הצילומים שלה. יש היום גם gh5 שהיא כבר יותר משודרגת אבל גם יותר יקרה.

• הוסף לסימניות
יש גם הבדל משמעותי במשקל שלהם ה80D הרבה יותר כבדה וזה משמעותי לקליפים מבחינת הזויות צילום
ועוד הבדל הפעם לטובת הקנון זה שיש הרבה יותר עדשות בכל טווחי המחירים לעומת הפנסוניק שהעדשות יקרות מאד
הבדל נוסף לטובת הפנסוניק זה האיכות שמע שהיא גבוהה משל קנון כי היא מיועדת לוידאו
אשמח מאד לשמוע גם המלצות לכאן ולכאן

• הוסף לסימניות
לקנון חיישן גדול יותר, ולכן צילום טוב יותר בתנאי תאורה נמוכים.
אוטופוקוס עוקב בקנון טוב יותר.
בפנסוניק יש יותר עזרים שקיימים במצלמות וידאו כמו זברה ופיקינג ושליטה על פרמטרים כאלו ואחרים.
כמו שציינו יש הבדל במשקל ובגודל, למי שזה משמעותי לו.
האודיו בשניהם דומה. אם רוצים איכות טובה צריכים להשתמש במיקרופון חיצוני.
כמו שהזכירו יש את עניין העדשות, מגוון ןמחיר.
שניהם מצלמות טובות.
ובהזדמנות זו אני מוכר מצלמה מעולה לוידאו (עם המעלות והחסרונות שלה)
https://www.prog.co.il/threads/למכירה-מלצמת-פול-פריים-סוני-a7s.337810/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה