כללי עזרה ברכישת תוכנה מהאינטרנט

• הוסף לסימניות
שלום וחורף בריא לכל הגולשים!

עקב מחיקת קבצים חשובים מהמחשב, אני צריכה לעשות שחזור קבצים, והמליצו על תוכנה לרכישה מהאינטרנט.

אני מצרפת כאן את דף האינטרנט למילוי פרטי לקוח לשם רכישת התוכנה, והזרחתי את השורות שלא הייתי בטוחה מה עלי למלא בהן, כי כל פעם כשאני מסיימת למלא ומאשרת, הוא כותב לי שיש שגיאה בפרטי הלקוח.
אשמח לקבל עזרה, זה מאד יעזור לי. תודה.

קבצים מצורפים

• pratey lacoch.jpg
    KB 163.4 · צפיות: 4
  • הוסף לסימניות
לפרנס אחרים זה דבר חשוב!
למה לא תוכנה חינמית יש כמה כאלה
אני ממליץ על testdisk שלמרות שהיא חצי גרפית (הממשק טקסטואלי אבל לא צריך לכתוב פקודות אלא הכל "כפתורים") היא נותנת תוצאות ממש טובות
תבחרי את המערכת שיש לך מפה http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download
אם את רוצה יש הסבר פשוט איך לעבוד איתה הויקי של האתר

• הוסף לסימניות
אם בכל זאת החלטת לרכוש אז תרגום השדות לפי הסדר שלהם בדף הוא:
קוד קופון (להנחה)
כתיבה חוזרת של כתובת המייל
שם פרטי
שם משפחה

• הוסף לסימניות
אם בכל זאת החלטת לרכוש אז תרגום השדות לפי הסדר שלהם בדף הוא:
קוד קופון (להנחה)
כתיבה חוזרת של כתובת המייל
שם פרטי
שם משפחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה