עזרה ברעיון איך לעצב קיר ענק בחדר עבודה שלי עם כל הכתבות שראיינו אותי

• הוסף לסימניות
יש לי ב''ה חדר עבודה מקסים והנה הוא:
IMG_3982.JPG
צפה בקובץ המצורף IMG_3981.JPG

מולי יש קיר ריק וגדול,
ואני חולמת לעצב עליו את כל הכתבות שראיינו אותי בהם, ויש הרבה. (כמובן רק את החלק שלי בכתבה)
מדובר ב-2-4 עמודים בגודל A4 כפול 6 עיתונים בערך... עדיין לא ספרתי...
אצטרך להדפיס כמובן.
חשבתי למסגר כל כתבה וכתבה, אולי לקנות פוליגל גדול ועליו לעצב?
אמנם הכתבות בצבעים שונים אבל הייתי שמחה לשמור על אותו קו עיצובי...
אשמח להשראות ורעיונות...
תודה רבה:)

נ.ב לא זכיתי להיות חבדניקית, מאד מחוברת לרבי ולדרך החסידות...וזהו אחד הציורים האהובים עלי לכן הוא מפאר את חדר העבודה:)
נ.ב.ב. מצורפת כתבה לדוגמא

כתבה.JPG

• הוסף לסימניות
פעם מישהי העלתה פה קיר מהמם, עם דפי עיתון מודבקים עליו.
אנסה להזכר מי זה היה, בל מקרה לא ממליצה על פוליגל, שלא יהיה ילדותי.
כדאי להדפיס על נייר עיתון, אולי אפילו לעבד טיפה במחשב קודם שיהיה צהבהב מעט

• הוסף לסימניות
על תעבדי על פוליגל
תעצבי הכל על קובץ בגודל הרצוי
ותדפיסי על מדבקה
כמובן תוכלי בין הכתבות לשתול עוד איורים או כתמי צבע ואלמנטים שקשורים למקצוע
נשמע מדליק לגמרי!!

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על טפט בפאטרן רגוע
ועליו מסגרות מחומר מעניין אולי עץ או כרום
ובתוכן את הכתבות
והייתי מוסיפה עוד קישוטים על הקיר
אולי פלטה של צבעים של צייר
או קנווס מקושקש
משהו שיעביר את תחושת היצירה והיצירתיות

• הוסף לסימניות
פרופילים של ש.י.ר.ן וכד' כמסגרות לכתבות

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה - הייתי מדפיסה את זה על מדבקה. זו הצורה הכי נוחה לעבודה והכי אסתטית, אין מצב שלא יצא יפה.
בנוסף, את צריכה לבחור תת גוון לקיר שלך, שמתחת לכתבות יהיה צבע עדין כלשהו, ובין כתבה לכתבה הייתי מוסיפה כל מיני מדבקות שקשורות לציור (הבנתי משם הניק שאת ציירת), מכחולים, שפריצי צבע, עפרונות, סרגלים וכדו'.

ממליצה לך לשוטט בפינטרסט להשראה..

אגב, בתור חבדניקית - התמונה מהממת!!!!
וואוו! היא מיד תפסה אותי. (גם התמונה במחשב ;))
בהצלחה, נשמח לתמונות ולתהליך!!

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו פה - הייתי מדפיסה את זה על מדבקה. זו הצורה הכי נוחה לעבודה והכי אסתטית, אין מצב שלא יצא יפה.
בנוסף, את צריכה לבחור תת גוון לקיר שלך, שמתחת לכתבות יהיה צבע עדין כלשהו, ובין כתבה לכתבה הייתי מוסיפה כל מיני מדבקות שקשורות לציור (הבנתי משם הניק שאת ציירת), מכחולים, שפריצי צבע, עפרונות, סרגלים וכדו'.

ממליצה לך לשוטט בפינטרסט להשראה..

אגב, בתור חבדניקית - התמונה מהממת!!!!
וואוו! היא מיד תפסה אותי. (גם התמונה במחשב ;))
בהצלחה, נשמח לתמונות ולתהליך!!
תודה רבה:)
אגבש רעיון ואשתף,
אני גרה בשכירות מדבקה בטח תקלף לי את הקיר לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה