כללי עזרה ברעיון לאייקון

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה רעיון לאייקון שמבטא שינוי פרטים של אדם נתון. לעוזרים יתן שלומים כמי נהר

• הוסף לסימניות
רגע, רגע, לא כולם ביחד! אחד אחד...

• הוסף לסימניות
לא בדיוק ברור....
אולי תתני הסבר תהיה קצת יותר הצפה..

• הוסף לסימניות
כפי שאני הבנתי היא רוצה אייקון, כלומר סמל בשביל לחצן או משהו כזה, שאדם יוכל לשנות את פרטי המשתמש שלו (כתובת, וכו') או משהו כזה.

אולי מפתח ברגים עם סמיילי יתאים?

• הוסף לסימניות
אברהם הבין אותי מצוין.

לא הבנתי למה מפתח ברגים.

האמתי' עכשיו אני מנסה לעשות 2 סמיילי כשאחד שונה בפרט אחד מהשני (בשיער) ואני מתכננת לעשות חץ ביניהם שמורה על שינוי.

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אייקון של מפתח ברגים מסמל במחשבים שינוי בהגדרות וכד'.
חץ בד"כ מסמל דברים אחרים, כגון תקשורת, שיחות נכנסות ויוצאות, דואר נכנס וכו'.

• הוסף לסימניות
תודה. איפה יש כזה דבר? בלוח הבקרה יכול להיות? אני רוצה לראות מה זה.

אני כבר יעלה, בעזרת ה', את מה שכבר עבדתי עליו, ותאמרו לי את חוות דעתכם החשובה. אוקי?

• הוסף לסימניות
ובכן, הנה זה (כמובן, בלי גימורים, אבל אם יש הערות אפשר להעיר, בשביל זה הוא מתארח כאן).

תודה!

קבצים מצורפים

• 83769.ai
    KB 148.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אפשר אולי סמל עם דף עם שורות ועט באלכסון,
נראה לי שיש איזה תוכנה או משו שזה מסמל עריכה שם.
מעניין מה האייקון של העריכה לתוכנה אחרת (ששולחים את הקובץ פוטושופ לעריכה בתוכנה המקורית. מעניין איך נראה הסמל הזה. )

לא העלת קובץ..

• הוסף לסימניות
ובכן, בJPG

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 61.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חמוד מאד!
אבל לא יודעת אם זה יהיה ברור שזה עריכה. אולי זה יכול להראות כדיבור בין אנשים

• הוסף לסימניות
אילה, תודה. אבל זה לא נראה לי מתאים למה שאני עושה. ובכן, את מזכירה לי שבאמת בהעברה לתוכנה אחרת יש חץ. אולי אני אעדכן את החץ שלי (שהוא ראשוני) לחץ כמו שם.

עוד דעות? ובכלל, מה דעתכם על מה שעשיתי?

• הוסף לסימניות
אילה, תודה שוב. (כל פעם אני תופסת שכתבת אחרי שאני כותבת...)

אני אנסה את החץ השני אולי זה יראה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
אה, בעצם בדקתי זה עיפרון עם נקודות. אני אנסה, שוב תודה!

• הוסף לסימניות
טוב, עכשיו מה עדיף? הקודם או אחד מהשתיים הבאים?

המפתח ברגים ע"פ עצתו של אברהם והעיפרון הוא "השתלשלות" של עצת אילה.

וגם הפעם, להשתדל לא לדחוף, יהיה מקום לכ-ו-ל-ם!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 75.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
החדשים מעניינים יותר, הראשון קצת פשוט ופחות ברור.
מבין החדשים לדעתי העיפרון יותר מוצלח, כי יש קשר לדמות ע"י הקו.
הרעיון של המפתח ברגים גם יפה, אבל אולי בצורה שונה.

• הוסף לסימניות
גיליון, נהניתי מההסברים. דעתך נראית לי ביותר.

עוד דעות?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של העיפרון. לגבי המפתח ברגים - תנסי לסובב אותו לצד השני שיפנה כלפי הפרצוף.

• הוסף לסימניות
לגבי המפתח ברגים, חשבתי לסובב אותו אבל זה נראה כאילו הולכים לחנוק את הדמות החביבה הזאת.

• הוסף לסימניות
המברג ג"כ נראה רעיון חמוד ומעביר את המסר, אבל נראה כאילו קצת מקניט "נפל לך בורג, בוא תשתפץ". או באמת טיפה אגרסיבי..מפחיד
באמת הרעיון של העיפרון עם הדמות הכי מתאים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה