כללי עזרה ברעיון קריאייטיבי

• הוסף לסימניות
לצורך מיתוג רשת חנויות לכלי בית בסגנון טמבור, הום פלייס וכו', אני זקוקה לרעיון לקריאייטיב חזק שילווה אותם לאורך כל הדרך. האסטרטגיה שלהם היא: רשת עשה זאת בעצמך הכדאית ביותר והקהילתית/ביתית/משפחתית ביותר.
תודה מארש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י apple;458630:
לצורך מיתוג רשת חנויות לכלי בית בסגנון טמבור, הום פלייס וכו', אני זקוקה לרעיון לקריאייטיב חזק שילווה אותם לאורך כל הדרך. האסטרטגיה שלהם היא: רשת עשה זאת בעצמך הכדאית ביותר והקהילתית/ביתית/משפחתית ביותר.
תודה מארש לכל המסייעים
יש להם כבר שם ?

• הוסף לסימניות
הם עוד לא סגורים על השם

• הוסף לסימניות
רעיון לסלוגן? והרחיבי בבקשה על העסק , מה מוכרים ולמי ? והאם גם רעיון לפרסום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י apple;458703:
הם עוד לא סגורים על השם
יותר קל להתאים סלוגן לשם מאשר לעשות כל אחד בנפרד תעלה את הרעיונות של השמות ובל"נ אני יעזור לך לי יש הצעה לשם לבית או הבית ומתחתת לזה הסלוגן הכל לבית באוירה של בית,

• הוסף לסימניות
סלוגן שידבר על מעלת הלקוח-
רואים שאתה מוכשר/תמיד ידענו שאתה מוכשר
רואים שיש לך ידיים טובות וכו'

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
השם שלהם כרגע הוא מגה שופ, הם מודעים לכך שהוא לא כ"כ מוצלח וייתכן שיהיו מוכנים לשנות. האופציות המוצעות הן: ידיים / יוסי ודני-ע"ש הבעלים שלדתי לא כ"כ לענין או Y&D.
הסלוגן שלהם: או כדאי לך או כי זה הבית שלך.
חשוב לי לציין שהם עובדים מול משרד פרסום ואני רק הגרפיקאית. מי שפנתה אלי היא מנהלת השיווק והיא רוצה רעיון קריאייטיבי לפרסום עצמו.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי סלוגן מוצלח יותר, מסכימים??

"הבית שלך לבית שלך" !!!!!!

לגבי הפרסומת.

• הוסף לסימניות
שם+סלוגן

HOMIX
מסדר לך את הבית

אפשר לפתח מזה הרבה רעיונות קריאייטיבים.
במקרה של שימוש ברעיון, אבקש ליידע אותי.

• הוסף לסימניות
אם מחפשים שם יש לי רעיון אם תרצי צרי איתי קשר באישי
סלוגן אפשר הבית שלך בידים שלך
בידך לשנות את הבית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה