עזרה ברשימת עכבר ימני

• הוסף לסימניות
שימו לב מה קורה אצלי במחשב כשאני עושה "עכבר ימני" על תיקיה (מצורף תמונה)
צפה בקובץ המצורף 132091
רשימה מטורפת של דברים -ובשביל לעשות מחק לתיקיה אני צריך כל פעם לרדת בחץ וזה נוראה מרגיז
האם מישהו מכיר פתרון לזה (לא ע"י הורדת תוכנות כי אני צריך את כולם-וגם התקנה מחדש בשינוי ההגדרות זה סיפור מסובך מאוד) כגון תוכנה ששולטת על זה

קבצים מצורפים

• צילום מסך.jpg
    KB 146.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
במקום לחיצה ימנית תלחץ DELETE
ואם אתה רוצה למחוק לגמרי (לא לסל המחזור) SHIFT+DELETE

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שמסדרות את זה. מעוניין?

• הוסף לסימניות
(את הקיצורי מקשים אני מכיר ואני מדבר במקרה שאני לא נוגע במקלדת-וזה קורה הרבה)
באיזה מהם אמור להיות הפתרון
צפה בקובץ המצורף 132109

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 84.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הרשימה הזו מראה לך את כל הדרכים שבהם אתה יכול להפעיל את הקובץ... אם דרך כל שהיא לא נחוצה אתה יכול להכנס לרגיסטרי לכתובת (במקום סימני קריאה אמור להיות סוג הקובץ המדובר)
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.???\OpenWithList

ולהסיר מהרשימה תוכנות לא רצויות עבור קובץ זה...

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני יעזור לך לכווץ 4 ל 1

פתח את WinRAR
לשונית אפשרויות / קביעות / מיזוג

הוסף V לפי התמונה (תראה שאצלך תיבת הסימון הזו ריקה)

כך ישולבו 4 תפריטי winrar ל 1 המתפצל ל 4.

קבצים מצורפים

• 2012-07-02_093046.png
    KB 39.5 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה