עזרה ברשימת תפוצה בגמייל

• הוסף לסימניות
שלום!
יש לי רשימת תפוצה לשלוח מיילים למעוניינים בסקריפטים. הכל טוב ויפה.
עד שלפני כשבוע, פשוט חצי מהמיילים לא הגיעו לנמענים.

וכעת המצב החמיר ועל הרבה מאד מיילים תקינים לחלוטין הוא צועק "מייל לא תקין"!
היום הצלחתי לשלוח רק לחצי רשימה!

ברשימה כ100 מיילים.

יש למישהו עצה?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בדיוק מישהיא השבוע ספרה לי שגם לה יש כזו בעיה- רק בגי'מייל.
שאם הם רואים ששולחים לרשימת תפוצה גדולה- חצי מהנמענים לא מקבלים. כי לגימייל יש שרות כזו בתשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1499622:
בדיוק מישהיא השבוע ספרה לי שגם לה יש כזו בעיה- רק בגי'מייל.
שאם הם רואים ששולחים לרשימת תפוצה גדולה- חצי מהנמענים לא מקבלים. כי לגימייל יש שרות כזו בתשלום.

אבל המון פעמים אני רואה מיילי זבל עם מאות נמענים. מדוע חלקי יגרע:(
אולי הם מפריעים רק למי ששולח בעותק נסתר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1499935:
אבל המון פעמים אני רואה מיילי זבל עם מאות נמענים. מדוע חלקי יגרע:(
אולי הם מפריעים רק למי ששולח בעותק נסתר...

הם משתמשים בתוכנות דיוור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1499989:
הם משתמשים בתוכנות דיוור

לא. כוונתי מיילים של אנשים תמימים המעבירים הודעות כגון:
"פושע מי שישבור את השרשור, תעבירו את המייל ותצילו ילדה ממות, הFBI יתרום דולר על כל מייל.."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1499989:
הם משתמשים בתוכנות דיוור

בשביל 100 מיילים תוכנת דיוור???????
בשביל מה יש גימייל?
ואם הוא מודיע שהמייל לא חוקי , אז הוא בכלל לא שלח את המייל, אלא רק אחרי שמחקת את הבעייתים המייל נשלח, נכון?
אם הבעיה היא אכן כזו, אתה אמור לנסות להעתיק שוב את המייל ולהדביק שוב, או אפילו לכתוב אות ידנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה