עזרה ברשת בויסטה

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שמתמצא בויטסה בענין שיתוף והרשאות, אני צריך עזרה, יש לי כמה מחשבים ברשת ביתית ואת המחשב שיש בו ויסטה אפשר לראות מהמחשבים האחרים אבל אי אפשר להכנס אליו, חסר הרשאות, אע"פ שקבעתי לו שיחוף גם שליטה מלאה.
עוד ענין: שיניתי את שם המחשב אבל ממחשבים אחרים הוא מזוהה בשם אחר (חפשתי בשינוי שם מחשב וראיתי ששם זה הוא בbiosnet שהוא משמש לזיהוי משירותים ישנים (בערך משהו כזה), האם אפשר לשנות שם זה.

מותקן פרוטוקול lltd בכל המחשבים גם בויסטה וגם ב-xp ובכל אופן הוא לא נותן לי להכנס ממחשב אחד לשני רק לראות אותו, מה שכן אפשר ליצור כונן רשת ל- public ולהכנס לשם לכתוב ולשנות קבצים, אבל לכונן c לא שייך להכנס.

מצפה לתשובת המומחים

• הוסף לסימניות
צריך גם לשנות את ההרשאות של מערכת הקבצים שלכולם יהיה אפשרות לראות ולשנות , ע"י כפתור ימני - לשונית אבטחה ואז לתת הרשאות מתאימות.

אנשים נורא מתלבלבים (הטעות במקור) בין הרשאות לשיתוף זה שני דברים שונים לגמרי. ב XP (ז"ל) כשהיית במצב של שיתוף קצבים פשוט הוא היה משנה מיד את ההרשאות כשהיית עושה שיתוף. בויסטה זה אחרת, וב 7 זה גם אחרת.
בתכלס אם לא חייבים עדיף פשוט לשים את הקבצים שרוצים לשתף בתקיה PUBLIC בויסטה או ב"ציבורי" בלשה"ק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה