אופיס 365 עזרה בשאיבת חומר אל מסמך

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
אני בעזרת ה' כעת מכין מסמך בו אני בעצם שולח להורי התלמידים בת"ת את הפרטים הרשומים אצלינו, ת.ז. טלפון וכדו'. את זה אני עושה עם מיזוג דואר על ידי טבלאות האקסל שלי.
ומבקש מהם באם ישנה טעות, נא לתקן ולשלוח אלינו בחזרה.

ושאלתי:
שלחו לי עכשיו 200 הורים דברים הנצרכים תיקון, איך אני שואב את החומר בחזרה בצורה קלה.
תודה מראש.
נ.ב. האם מישהו יודע מהם טיב היחסים בין פורום זה לפורום "תחומים", אהבה, שנאה?
תודה מהרגל

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
אני בעזרת ה' כעת מכין מסמך בו אני בעצם שולח להורי התלמידים בת"ת את הפרטים הרשומים אצלינו, ת.ז. טלפון וכדו'. את זה אני עושה עם מיזוג דואר על ידי טבלאות האקסל שלי.
ומבקש מהם באם ישנה טעות, נא לתקן ולשלוח אלינו בחזרה.

ושאלתי:
שלחו לי עכשיו 200 הורים דברים הנצרכים תיקון, איך אני שואב את החומר בחזרה בצורה קלה.
תודה מראש.
נ.ב. האם מישהו יודע מהם טיב היחסים בין פורום זה לפורום "תחומים", אהבה, שנאה?
תודה מהרגל
תנסה עם גוגל פרומס

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קבלת נתונים מהמייל.zip
    KB 24.3 · צפיות: 58

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה