דרוש מידע עזרה בשחזור כרטיס זיכרון חשוב

• הוסף לסימניות
למישהו יש רעיון?
ניסינו את כל מה שאפשר?
יש מישהו שיודע לשחזר?
הכרטיס שמכיל תמונות חשובות מאוד!

• הוסף לסימניות
Recuva

מה שהתוכנה החינמית הזאת לא מצליחה לשחזר רק השב"כ יכולים לשחזר

• הוסף לסימניות
יש לך קישור?

• הוסף לסימניות
מה קרה לכרטיס? תקלה? פירמוט? מחיקה?
צולמו עוד תמונות מאז?
מניסיון אישי שלי, שחזור תמונות זה מאוד בעייתי.
התוכנה שהיה לי בה הכי הרבה הצלחה (והשתמשתי בעשרות) זה ‏‏M3DataRecovery
אם התמונות מאוד חשובות לא כדאי לשחק עם זה.
מומלץ לפנות למשחזר מידע מקצועי.

• הוסף לסימניות
יש לכם מידע על משחזר מקצועי?
או קישור של תוכנה אמינה?
יש לנו שם תמונות אחרונות של אמא ז״ל
וזה חשוב לנו קריטי!!!
או קישור של תוכנה אמינה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
R-Studio
1683497896943.png

הרבה יותר מוצלחת מRecuva

• הוסף לסימניות
גם לי קרה שבוע שעבר בכרטיס זיכרון של מצלמה. השתבש ובקש לאתחל את הכרטיס.
אתמול בחנות מחשבים רצן ממני 150 ש"ח בשביל לשחזר את התמונות.
זה מחיר סביר ? היה לי נשמע לי ממש יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה