עזרה בשרת ג'מייל

• הוסף לסימניות
התקנתי תוכנה לחסימת אינטרנט והגדרתי שהכל חסום מלבד גימייל שהשארתי אותו פתוח לגלישה. וחסמתי את מכלול שאר האתרים.
אבל כדיי שיהיה שימוש שותף בגימייל כולל הורדות וצפיה במסמכים וכדו הבנתי שהוא משתמש בעוד המון כתובות מלבד gmail.google.co.il/com כבר פתחתי 6 כתובות שראיתי שהוא נתקל בהם אבל עדיין זה עושה בעיות עם ההורדות (ורק במצב פתוח הכל עובד)
יש למשהו אוליי רשימה מורחבת של כתובות שקשורים לגימייל כדיי שאפתח אותם והכל יעבוד חלק?

• הוסף לסימניות
תודה! יש עוד?
זה עדיין לא הסתדר ואני לא מצליח להוריד

• הוסף לסימניות
ובכל אופן כפי שהביא יוסי מהאשכול שם
יש בודאות דרך להשאיר את ג'ימייל פתוח ועשיתי זאת לחבר
אבל מנסיוני קי תשע הוא חסימה בערך כחוזק טישיו.

וכן
גם מנסיוני. ראיתי במקום ציבורי-למחצה חסימה כזאת. הזהרתי אותם ולא שעו לדברי. אח"כ הם קבלו מכה-רצינית, כשהתברר להם שנעשה במחשב שלהם שימוש ממש לא ראוי. ואז הם רצו (מלעיל) לתקן את הדבר.

אז למה להיכנס לצרות לחינם חבל
יש את נט פרי עושים עבודה טובה ואולי אפילו הכי טובה
וסליחה על המויסר

• הוסף לסימניות
מתי שאני פותח את הגימייל או כל אתר כלשהו - אז רצות בדפדפן למטה הרבה כתובות שהוא משתמש עד שהוא פותח את האתר
יש תוכנה שיכולה לאגור לי את כל הכתובות שאני משתמש בזמן שאני מפעיל אותה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה