עזרה בשרת מייל

• הוסף לסימניות
אני מנסה להקים שרת SMTP לשליחת הודעות מייל, אני מעדיף את הכלים הויזואליים היפים במקום לגעת בקוד מ0, ניסיתי עם WEBUZO ו WEBMIN והם לא נותנים לי לשלוח הודעות מבחוץ כל אחד מהם עם הבעיות שלו.
הצלחתי לסדר את centos webpanel רק שזה תוקע את כל ההודעות ב Mail Queue ולא עוזר שאני בוחר אותם ובוחר PROCESS QUEUE הוא כותב לי DONE אבל בתכלס לא מעביר הלאה את ההודעות.

ביום שישי אז חלק מההודעות נשלחו וחלק לא, וגם מה שנשלח לקח לזה איזה רבע שעה חצי שעה לצאת מהתור.

מישהו התנסה בזה?
אולי במשהו אחר שיעבוד לי חלק?

אני לא מחבר דומיין לשרת אלא עובד על הIP ואם צריך אז בתת דומיין מאחד האתרים שלי.

**עדכון**
מצאתי את הבעיה היא שלא מוגדר אצלי revers DNS, מישהו יודע איך עושים את זה ומה זה בדיוק?

• הוסף לסימניות
יש מגוון מטודולוגיות אבטחה שצריכות ליהות מוגדרות.
וזה גם תלוי ממי אתה שלוח.

לדוג'
אם הכתובת שלך שייכת ל Office365 ואתה רוצה לשלוח דואר מחוץ לשרתי אקסצ'נג' - יתכן שיש לך בעייה (שיש לה פתרון) כפי שכתבתי בקישור הזה

אם תרצה אשמח לדבר בטלפון לראות איך אפשר לכוון אותך

• הוסף לסימניות
הסתדרתי, תודה על הטלפון יהודה.
הנה אני רוצה להשוויץ קצת :)
זה הבדיקה ב mail-tester

קבצים מצורפים

• בדיקת ספאם מושלמת.jpg
    KB 193.5 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה