כללי עזרה בשתילת תמונה באינדזיין

• הוסף לסימניות
אני מעצבת לצורך משחק 60 כרטיסים כל כרטיס גודל 15*10 לכל כרטיס העיצוב שלו, לא משהו מקושקש זה לא לילדים, וחוץ מזה אני צריכה לעצב תמונה בגודל המלא של כל הכרטיסים מטר על 90 ס"מ ואותו אני אמורה לשים כרקע בהיר מאוד על כל הפזל (ז"א כאשר יחברו את הפזל ישימו לב שיש לנו איזה תמונה להשלים) שאלתי איך אני שותלת את התמונה בדרך הכי מהירה, בניתי כל כרטיס בנפרד, מקווה שהשאלה ברורה, אשמח לשמוע תשובה מהירה זה דחוף!!! תודה

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור cs4 יש אפשרות ליצור מסמכים רבים בקובץ אחד. את פשוט פותחת קובץ עם 60 דפים בפריסה המתאימה. ממקמת את התמונה ומדפיסה ל-pdf את כולם ברצף.
לא ניסיתי. אם יש לך cs4 או שיש לך גישה, נראה לי שזו הדרך הכי פשוטה והכי מהירה.

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור cs4 יש אפשרות ליצור מסמכים רבים בקובץ אחד. את פשוט פותחת קובץ עם 60 דפים בפריסה המתאימה. ממקמת את התמונה ומדפיסה ל-pdf את כולם ברצף.
לא ניסיתי. אם יש לך cs4 או שיש לך גישה, נראה לי שזו הדרך הכי פשוטה והכי מהירה.

• הוסף לסימניות
הדרך שנראית לי הכי נכונה:
לשמור את הכרטיסים כ-PDF, עדיף ממוספרים לפי הסדר הרצוי.
להכין קובץ אינדיזיין בגודל הגליון המלא,
ליצור בתוכו רשת ריבועים שאמורים להכיל תמונה (אלו עם האיקס בתוכו...) לפי חישוב של אורך/רוחב.
ואח"כ לייבא את הקבצים לפי הסדר שהם אמורים להופיע ולמקם אותם לתוך הריבועים.
מקווה שההסבר ברור, אם לא, אנסה לפרט יותר.

• הוסף לסימניות
באינדיזיין-סקריפט קטלוג

• הוסף לסימניות
לשמים - עיני נעצמות, הבנתי אך אחרי ששתלתי אני חייבת לשלוח לדפוס את הגודל המלא
(הדפוס רצה שאשלח לו דף A3

• הוסף לסימניות
חכי רגע, אני מנסה לעשות משהו...

• הוסף לסימניות
תבחרי את כל הריבועים שעשית, ובהם הכרטיסים,
העתקה, הדבקה על אותו מקום (קונטרול+אלט+שיפט+V)
בכל אחד מהם תבחרי בעזרת החץ הלבן את התכולה ותמחקי.
יווצרו לך שוב ריבועים עם איקסים מעל הריבועים של הכרטיסים.
שימי את התמונה המלאה מעל הכל (זה יכול להיות בשקיפות כלשהי כפי שרצית, אם הבנתי נכון?)
גזירה,
הדבקה לתוך כל אחד מהריבועים החדשים, זה נדבק במיקום שהעמדת אותו מראש.
אחרי שהכל תואם - תעבירי מספר כרטיסים שנכנס לעמוד A3 חדש.
תסגרי ל-PDF.
כל האמור זה לגבי כרטיסים שצריכים להיות נפרדים אחד אחד.לא התייחסתי לנושא הגלישות. אם צריך - כדאי לעשות את זה קצת אחרת- עם הדבקה של התמונה מעל, עם עודפים מסביב וסימני חיתוך.
זה קצת מורכב להסביר את זה בכתב, תוכלי לפנות אלי באישי עם מספר טלפון, אשמח לסייע לך.

• הוסף לסימניות
זה מסובך לך?
תכתבי במה נתקעת? אנסה לעזור אם משהו לא ברור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמים;309620:
זה מסובך לך?
תכתבי במה נתקעת? אנסה לעזור אם משהו לא ברור.

שלחתי לך מייל עם מס' הטל שלי אשמח אם תיצרי איתי קשר מחר בבוקר
עוד לא ניסיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה