עזרה בתוכנת חשבונית אונליין [רווחית]

• הוסף לסימניות
איך מבטלים חשבונית?
תודה.

• הוסף לסימניות
את רוצה לבטל חשבונית או קבלה?

• הוסף לסימניות
אני עובדת אם תוכנת ריווחית - רגילה (לא אונליין)

יש לך שם תחת הכותרת של מכירות אפשרות של ביטול מסמכים.

ושם יש לך אפשרות לבטל כל מסמך . אם זו חשבונית מס קבלה, אח"כ את צריכה ללכת לכותרת הקבלה, לביטול קבלות ולבטל את הקבלה על החשבונית שביטלת...

שוב, ריווחית רגיל לא אונליין, יתכן ויש שינויים בין שתי הגרסאות.

• הוסף לסימניות
upload_2019-4-7_9-41-43.png

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
בעזרה שלהם (שאלות נפוצות) מצאתי הדרכה:
3. איך מבטלים מסמך?
דו"חות > העתקי מסמכים > הפק דו"ח > כפתור ביטול ("בטל מסמך" / "בטל קבלה").

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
השתמשתי 3 שנים באתר של ריווחית אונליין,
והייתי מאוד מרוצה,
כעת קניתי מחשב חדש, וכל האתרים שהיו שמורים לי נמחקו,
אני לא מצליחה למצוא בגוגל את הריווחית אונליין הספציפי שהשתמשתי בו, עם לוגו ירוק,
יש משהו דומה, אך לא ממש.
אשמח לעזרה.
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
והייתי מאוד מרוצה,
אני לא מצליחה למצוא בגוגל את הריווחית אונליין הספציפי שהשתמשתי בו, עם לוגו ירוק,
יש משהו דומה, אך לא ממש.
אשמח לעזרה.
תודה!
037466300 להם הפתרון

• הוסף לסימניות
אולי השתמשתם בחשבונית ירוקה ?

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
והייתי מאוד מרוצה,
יש משהו דומה, אך לא ממש.
אשמח לעזרה.
תודה!
זה אולי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה