עזרה בתוכנת תורת אמת

• הוסף לסימניות
כשאני עושה חיפוש מילה מסוימת והתוכנה מביאה לי קישורים לספרים אבל כשאני לחץ על הקישור, הספר לא נפתח
מה עושים ?
אני מאמין שזה משהו בהגדרות כי שניתי לאחרונה משהו ולא זוכר מה
מי יכול לעזור ?

• הוסף לסימניות
הקפצה
מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה ?

• הוסף לסימניות
והכי מעניין שעדכנתי גרסה לחדשה ביותר וגם שם זה כך !

• הוסף לסימניות
טוב זה ברור שזה לא קשור למחיקת של התורת אמת
באיזה קטע זה נתקע ומה הוא כותב?
PICT0000.jpgPICT0001.jpg

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה וחוזר שוב על המסך הזה
עשית בימים האחרונים שינויים בווינדוס לדוגמה עידכונים?
אם כן תלחץ על הסרת עידכונים או שחזור המערכת
כמובן אני לא לוקח שום אחריות סתם מייעץ מה אני הייתי עושה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפעיל מחדש ותבחר נקודת שיחזור אחרונה

• הוסף לסימניות
הם כותבים באתר שלהם שיש גירסאות שהסרת התוכנה גורמת לבעיות במחשב

• הוסף לסימניות
תבחר נקודת שיחזור יותר מוקדמת
רק שתבין מה זה עושה
הוא חוזר לאותה נקודת זמן שזה אומר שכל ההגדרות חוזרת לאותה נקודה
כולל תוכנות שלא היו אז נמחקות או של יפעלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה