עזרה בתוכנת תורת אמת

• הוסף לסימניות
תבחר נקודת שיחזור יותר מוקדמת
רק שתבין מה זה עושה
הוא חוזר לאותה נקודת זמן שזה אומר שכל ההגדרות חוזרת לאותה נקודה
כולל תוכנות שלא היו אז נמחקות או של יפעלו
אבל הוא לא נותן לבחור נקודת שיחזור !

• הוסף לסימניות
תכנס ללחצן שורת הפקודה ותכתוב:
:chkdsk /f c
וללחוץ אנטר
זה סורק את המחשב ומתקן שגיאות

• הוסף לסימניות
תכנס ללחצן שורת הפקודה ותכתוב:
:chkdsk /f c
וללחוץ אנטר
זה סורק את המחשב ומתקן שגיאות
איפה לרשום את הפעולה הזו ?
כי לעבור שורה הוא לא נותן, והבנתי מאיזה אתר שזה וינדוס וירטואלי (לא הפעלתי כלום )
PICT0003.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הקלידו את הפקודה sfc /scannow (שימו לב לרווח בין sfc להמשך הפקודה) ולאחר מכן לחצו על מקש האנטר --> כעת תתחיל סריקת קבצי המערכת של Windows

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא תקן כמה קבצים נקווה שזה עזר
תדליק מחדש

• הוסף לסימניות
מה שאני הייתי עושה
מגבה את החומר על כונן C
ומתקין ווינדוס מחדש

תגיד זה מחשב נייד?
הגיע עם ווינדוס מובנה?
או שמישהו התקין?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הגיע מובנה
התקנתי לבד בסיוע פורום חרדי
אם זה מגיע מובנה אז בלחיצת כפתור אתה מתקין הכל מחדש
בכל אופן לפני שאתה מתקין מחדש כדאי שתפתח אשכול בפורום "מחשבים חומרה ותחזוקה"
ואולי מישהו יותר מומחה ממני יציל אותך מעבודה קשה של התקנת ווינדוס חדש וגיבוי של החומר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הורדתי את התוכנה וזה פשוט לא עובד לי, ניסיתי להוריד פעם נוספת ואותו סיפור, מישהו יכול לעזור לי?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם משהו יכול לעזור לי אם המאגר הזה כשאני פותח אותו זה התמונה שאני מקבל
ולפני שזה נפתח לי יש הרבה שגיאות כמו זו

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-04-05 013105.png
    צילום מסך 2023-04-05 013105.png
    KB 71.7 · צפיות: 23
  • צילום מסך 2023-04-05 013230.png
    צילום מסך 2023-04-05 013230.png
    KB 6.6 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה