דרוש מידע עזרה בתחפושת לגן ילדים

• הוסף לסימניות
שלום לכולן
אני גננת בגן בנות ומעונינת לחפש את הבנות לסבתא.
אשמח לרעיונות שיוכלו להתבצע עם כמות גדולה של בנות.
כמו רעיון של מגש עם משהו וכד'... בסגנון התחפושות שנשלחות בגנים.
זקוקה לעזרה בדחיפות עוד לשבוע זה!!!!!
אם יש רעיון נוסף קל ומרשים- אשמח
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
שלום לכולן
אני גננת בגן בנות ומעונינת לחפש את הבנות לסבתא.
אשמח לרעיונות שיוכלו להתבצע עם כמות גדולה של בנות.
כמו רעיון של מגש עם משהו וכד'... בסגנון התחפושות שנשלחות בגנים.
זקוקה לעזרה בדחיפות עוד לשבוע זה!!!!!
אם יש רעיון נוסף קל ומרשים- אשמח
תודה ענקית!
אני ראיתי גן בנות סבתות
שמו להם שאל עם משקפים עגולות
ועשו להם קוקס..
חילקו סוג גפלטע פיש
שזה פרוסת חלבה עם עדש כתום בצלחת קטנה עם שקף כמכסה
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני ראיתי גן בנות סבתות
שמו להם שאל עם משקפים עגולות
ועשו להם קוקס..
חילקו סוג גפלטע פיש
שזה פרוסת חלבה עם עדש כתום בצלחת קטנה עם שקף כמכסה
בהצלחה!!
מותק של רעיון!
יש עוד רעיונות בסגנון?
אולי משהו עם שיתוף הילדות בהכנה?
איך לבצע את כיסוי הראש
תודה למקדישות זמן ועונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה